Se Roskilde-politiets små gullkorn

Viktig med humor i jobben, mener ordensmakten.

HUMOR: Mens publikum hygger seg på festival forsøker politiet på Roskilde-festivalen å beholde en viss humor i jobben. Foto: SCANPIX
HUMOR: Mens publikum hygger seg på festival forsøker politiet på Roskilde-festivalen å beholde en viss humor i jobben. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ROSKILDE (Dagbladet): Midt i musikkfesten er Roskilde-politiets daglige rapporter en påminnelse om at noen får ødelagt festivalopplevelsen av tyver, narkodealere eller - enda verre - voldtektsmenn.

Det er likevel umulig å ikke dra på smilebåndet av den danske ordensmaktens loggføring, som publiseres på nett hver morgen.De uniformerte er nemlig ikke så nøye med den tørre og byråkratiske tonen man gjerne forbinder med en politilogg. Slik skriver de i dag om en 26 år gammel mann som først ble tatt for å slå lens midt på gaten i Roskilde sentrum, for deretter å bli pågrepet igjen en knapp time senere:

Den 26-årige havde tilsyneladende ikke lært noget som helst, for på Hestetorvet så den samme politipatrulje den 26-årige stå og tisse på en facade på apoteket!! Den 26-årige blev sigtet endnu engang, og får nu 2 bøder for sit griseri. Man må da håbe for ham, at der på et tidspunkt er noget der siver ind, før andet siver ut.En 18-åring ble anholdt for å stå og rope og skrike i sanseløst full tilstand og ble kjørt til fyllearresten i Roskilde. Der ble han ble løslatt etter et par timer - noe han åpenbart ikke var helt tilfreds med selv:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer