Se Seinfeld i Sverige

90-åras mest populære stand up-komiker, Jerry Seinfeld, kommer til Sverige i sommer, melder den svenske avisa Expressen. Seinfeld skal gjøre fire forestillinger i Stockholm, og allerede i kveld er det mulig å skaffe seg billetter.

Amerikaneren har valgt Stockholm som ett av tre stopp under sin korte Europa-turné i juli. 3. og 4. juli (USAs nasjonaldag) vil komikeren stå på scenen på Circus i den svenske hovedstaden.

Sammenlagt 6000 billetter til de fire showene (to hver kveld) legges ut for salg i morgen, men for de utålmodige finnes billetter tilgjengelig på Biljett Direkts hjemmeside (www.biljett.se) fra i kveld.
Jerry Seinfeld har oppnådd kultstatus både i hjemlandet og rundt om i Europa og med denne turneen vil han takke sitt TV-publikum med forestillingen «I'm telling you for the last time».

Komi serien Seinfeld går mot pensjonstilværelse. 14. mai vises den siste episoden med Kramer, George, Elaine og Jerry, og det har ført til Seinfeld-feber i USA. Rundt 75 millioner TV-seere ventes, noe som verken siste episode av eller Cheers kan hamle opp med. Selv da Armstrong gikk på månen var det færre TV-tittere som fulgte med i USA.

TIL STOCKHOLM: Kulturhovedstaden Stockholm får besøk av Seinfeld i sommer.