Se, som hun likner

Lindsay Lohan spiller Elizabeth Taylor i ny film.

BERØMT PAR: Lindsay Lohan som Elizabeth Taylor og Grant Bowler som Richard Burton i den kommende TV-filmen «Liz & Dick». Foto: Scanpix/AP Photo/Lifetime, Richard McLaren
BERØMT PAR: Lindsay Lohan som Elizabeth Taylor og Grant Bowler som Richard Burton i den kommende TV-filmen «Liz & Dick». Foto: Scanpix/AP Photo/Lifetime, Richard McLaren Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De første bildene av Lindsay Lohan i rollen som Elizabeth Taylor (1932-2011) er offentliggjort, og det meldes om slående likhet.

Tidligere har et bilde av Lohan i leopardbadedrakt versert, også det fra filminnspillingen av den biografiske filmen «Liz & Dick». Filmen gikk i innspilling i Los Angeles mandag og nå er også et bilde i sort/hvitt ute på nettet.

«Det nyeste bildet viser en imponerende likhet mellom Lilo og Liz. Vi skal ikke engang begynne å snakke om Grant Bowler, som Richard Burton - også det veldig likt», skriver kjendisnettstedet E! Online.

Filmen, med skandaleforfulgte Lindsay Lohan som Elizabeth Taylor, handler om det stormfulle forholdet mellom Taylor og Burton.

Filmen ses på som Lohans store comebackforsøk etter et par år med mest omtale for både rusproblemer, gjentatte turer til rettssalen med påfølgende elektronisk fotlenke - samt et påstått smykketyveri.

Kilder på settet sier Lohan virket både skjerpet og i godt humør den første innspillingsdagen. Den første scenen som ble spilt inn tok for seg en scene om bord på en yacht. - Det var litt nerver for alle involverte siden dette var første dag, men det gikk veldig bra, sier en innsider på settet. (NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer