Se, som hun likner

Lindsay Lohan spiller Elizabeth Taylor i ny film.

BERØMT PAR: Lindsay Lohan som Elizabeth Taylor og Grant Bowler som Richard Burton i den kommende TV-filmen «Liz & Dick». Foto: Scanpix/AP Photo/Lifetime, Richard McLaren
BERØMT PAR: Lindsay Lohan som Elizabeth Taylor og Grant Bowler som Richard Burton i den kommende TV-filmen «Liz & Dick». Foto: Scanpix/AP Photo/Lifetime, Richard McLarenVis mer

De første bildene av Lindsay Lohan i rollen som Elizabeth Taylor (1932-2011) er offentliggjort, og det meldes om slående likhet.

Tidligere har et bilde av Lohan i leopardbadedrakt versert, også det fra filminnspillingen av den biografiske filmen «Liz & Dick». Filmen gikk i innspilling i Los Angeles mandag og nå er også et bilde i sort/hvitt ute på nettet.

«Det nyeste bildet viser en imponerende likhet mellom Lilo og Liz. Vi skal ikke engang begynne å snakke om Grant Bowler, som Richard Burton - også det veldig likt», skriver kjendisnettstedet E! Online.

Filmen, med skandaleforfulgte Lindsay Lohan som Elizabeth Taylor, handler om det stormfulle forholdet mellom Taylor og Burton.

Filmen ses på som Lohans store comebackforsøk etter et par år med mest omtale for både rusproblemer, gjentatte turer til rettssalen med påfølgende elektronisk fotlenke - samt et påstått smykketyveri.

Kilder på settet sier Lohan virket både skjerpet og i godt humør den første innspillingsdagen. Den første scenen som ble spilt inn tok for seg en scene om bord på en yacht. - Det var litt nerver for alle involverte siden dette var første dag, men det gikk veldig bra, sier en innsider på settet. (NTB)

ORIGINALEN: Til høyre. Foto: Scanpix
ORIGINALEN: Til høyre. Foto: Scanpix Vis mer