Se stjernene

Engelske Coldplay har blitt amerikakjendisenes nye yndlinger. Neste onsdag gjester de Quart sammen med en rekke andre store navn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Quartnytt på SMS: Få siste nytt om Quartfestivalen direkte på mobilen.Forrige søndag underholdt Coldplay blant annet Winona Ryder, Alanis Morissette og Tobey Maguire fra scenen i Los Angeles. Konserten ble satt opp i all hast for å glede fansen og kjendisene som gikk glipp av bandet dagen før. Billettene ble lagt ut lørdag morgen og alle ble solgt med en gang, melder musikkbladet NME.

Quartfolkets tur

Neste onsdag er det quartfolket sin tur til å oppleve Coldplay, som siden debuten «Parachutes» har hatt en forrykende reise. Og Dagbladets anmelder er enig med den platekjøpende fansen at dette er bra.

- Den unge londonkvartetten har sterk meloditeft, og resultatet er kvalitetspop med lang holdbarhet, skrev Anders Grønneberg og ga terningkast fem.

Kvartetten møttes på London University College i 1996. I motsetning til mange andre vordende rockestjerner, har gitarist Johnny Buckland, trommis Will Champion og vokalist/gitarist Chris Martin fullført studiene. Men ikke bassist Guy Berryman.

- Jeg jobbet for luselønn på universitetsbarer. Fordi jeg ville bli i London for å satse på Coldplay, sa han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer