DUO: Trine Rein og Lars Monsen har stått på scenen sammen før. Her er de fotografert under showet Vilt opg vakkert i Nes Kulturhus i Årnes. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DUO: Trine Rein og Lars Monsen har stått på scenen sammen før. Her er de fotografert under showet Vilt opg vakkert i Nes Kulturhus i Årnes. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Se superparets nye musikkvideo

Trine Rein og Lars Monsen har laget låt om hundeløp.

(Dagbladet): Låta «When Heroes Are Made»  ble urfremført i Røros i ettermiddag, like før startskuddet for det årlige Femundløpet.

Se videoen her

Sangen er en hyllest til det årlige hundeløpet, og samboerparet har skrevet teksten i samarbeid med Mikkel Gaup og Øystein Lund Olafsen.

Urfremførelse I ettermiddag var det imidlertid bare Trine Rein som sto på scenen under fremførelsen.

Der fikk hun imidlertid hjelp av tidligere TNT-gitarist Ronni Le Tekrø, som også spiller på studioversjonen av låta.

På samme lag Trine Rein og Lars Monsen skal begge delta i Femundløpet, et sledehundeløp som arrangeres hvert år. Startskuddet for løpet går fredag klokken 16, og deltagerne er ikke ventet i mål før søndag morgen.

- Sangen er til kjørerne og handlerne, og handler om det som skjer når man er ute og kjører- det er der heltene blir til, fortalte Trine Rein etter at hun hadde spilt sangen for publikum for første gang, ifølge Femundløpet.