Se System Of A Downs nye video

Eksklusiv Norges-premiere.

På grunn av Tono-avgifter har vi bare muligheten til å vise videoen i en kort periode. Dette på grunn av kostnadene til Dagbladet.no på grunn av visningene.

Men du kan se videoen på
www.systemofadown.com

Dagbladet.no beklager dette

(Dagbladet.no): System Of A Down er et av de få nu-metal-bandene som både har solgt millioner av skiver samtidig som kritikerne har lyttet seg til lett ekstase.

Dagbladets Anders Grønneberg kastet terning fem til både «Toxicity» (2001) og «Steal This Album» (2002):

- System Of A Down suger også mye fra eget bryst. Fra sin bakgrunn i Armenia, nå bosatt i California, trekker de inn en episk dimensjon fra Øststatene. Temmelig tøylesløst, vridd og eksplosivt er det, skrev Grønneberg om førstnevnte.

Kvartetten er snart ute med sitt neste album «Mezmerize». Førstesingelen «B.Y.O.B.» farer avgårde i et tidvis frenetisk tempo, vokalist Serj Tankian brøler som en gal, så nynner han litt hyggelig men husker også å messe for fansen.

Nå kan du se videoen her på Dagbladet.no. Klikk på play i videoskjermen til høyre og du får se hele «B.Y.O.B.».

MTV har hørt hele «Mezmerize» og mener fans og andre kan glede seg.

NY SKIVE: System of A Down kommer med nye plate i mai. Nå kan du se den nye videoen på Dagbladet.no.
NY SKIVE: System of A Down kommer med nye plate i mai. Nå kan du se den nye videoen på Dagbladet.no. Vis mer

- Bandet klarer på en eller annen måte å presse inn kaotisk riffing, drønnende doble basstrommer, opera-vokal, death-brøl og lynende trekkspill inn på elleve låter.

«Mezmerize» slippes 18. mai her hjemme og er første del av et dobbeltalbum. Den andre delen «Hypnotize» kommer antagelig i høst. Og som vanlig er System Of A Down opptatt av så mangt. Temaene denne gang er blant annet forhold, alt ondt med fjernsyn, mysteriene rundt liv og død samt en surrealistisk opplevelse i forbindelse med at kjendiser spiller en baseballkamp.

På grunn av Tono-avgifter har vi bare muligheten til å vise videoen i en kort periode. Dette på grunn av kostnadene til Dagbladet.no på grunn av visningene.

Men du kan se videoen på
www.systemofadown.com

Dagbladet.no beklager dette

(

TIL BADET:</B> System of a Down spiller på Norwegian Wood.