Se Toralv Maurstad i samme rolle som for 50 år siden

I forestilling full av sex og popmusikk. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 28. mars går teppet opp for «En Midtsommernattsdrøm» på Nationaltheatret. Det er langt fra første gang teatret setter opp Shakespeares klassiker. Men denne gangen er det en klassiker i langt fra tradisjonelle former.Det til tross for at rollen som intrigemakeren Puck spilles av akkurat samme skuespiller - som for 51 år siden!

Alderen en fordel- Jeg begynte å le da jeg ble spurt om å spille rollen igjen. Jeg tenkte at det måtte være moro. Om jeg får det til, vil vise seg, sier Toralv Maurstad (82) til Dagbladet.no.

- Det er moro. Men det er jo helt annerledes. Den gang var jeg over 50 år yngre, hang i trærne, og var kledd nesten som et dyr. Stykket er jo det samme, men nå går jeg i smoking, sier Maurstad.

Han tror alderen er en fordel, slik regissør Ole Anders Tandberg har lagt opp den nye forestillingen.

- Han utnytter alderen min i rollen. Men jeg tror jeg hadde like stor glede av det da jeg spratt rundt og var en ung, jævla Puck, sier han.

Johnny Cash og 17. maiI denne versjonen har Tandberg lagt «En Midtsommernattsdrøm» til Oslo og Nationaltheatret, der den gifteklare hertugen og hertuginnen sitter i kongelosjen og kjeder seg på 17. mai. Når de sovner, lever de seg sammen med skuespillerne inn i en verden der de lever ut sine mest forbudte drømmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer