Se traileren til ny Hollywoodfilm med Leonardo DiCaprio og Kristoffer Joner

Nordmannen er med i filmen til kritikerrost regissør.

(Dagbladet): I fjor høst ble det kjent at norske Kristoffer Joner spiller i storfilmen «The Revenant» sammen med ingen ringere enn Leonardo DiCaprio.

Nå er traileren for filmen klar (se over).

Laget av kritikerrost regissør Filmens regissør er meksikanske Alejandro González Iñárritu, som tidligere står bak storfilmer som «Babel», «21 Grams», «Biutiful» og fjorårets kritikerroste Oscar-favoritt «Birdman».

Iñárritu utfordrer alltid seg selv litt ekstra når han lager film. Mens «Birdman» ble spilt inn slik at det så ut som at den var skutt i en enkelt takning, filmet han «The Revenant» over hele ni måneder.

Om et bjørneangrep «The Revenant» handler om en jeger på 1820-tallet, spilt av DiCaprio, som etter et bjørneangrep blir etterlatt i skogen for å dø av kompanjongene sine. Når jegeren likevel overlever, er det selvfølgelig duket for en aldri så liten hevn.

Tidligere i år ble de første bildene fra filmen sluppet, og det ble kjent at Kristoffer Joner spiller en rolle ved navn Murph

Munnkurv om The Reverant Joner er for øvrig også klar for den amerikansk-norske ekstremsvømmefilmen «Swimmer», samt at han spiller i Norges første katastrofefilm, «Bølgen».

I et intervju om den norske katastrofefilmen forteller Joner at han ikke kan snakke om «The Revenant»-filmen som er filmet i Canada.

- Jeg har fått munnkurv, og vil ikke risikere å bli saksøkt av de steingale amerikanerne. Så jeg tror jeg holder helt kjeft, sa han ti Dagbladet.

- Men det å ha vært borte fra familie og venner har fått meg til å innse hvor mye de betyr for meg, og det er jo fint. Nå synes jeg det er veldig deilig å være tilbake, treffe kjentfolk og snakke norsk igjen. Og ikke minst - drikke norsk kaffe. Den kanadiske kaffen er for jævlig.