Se traileren til Zwarts nye Hollywood-eventyr

Fansen jubler for «The Mortal Instruments»-traileren.

Den første langtraileren til den norske regissøren Harald Zwarts nye Hollywood-eventyr, «The Mortal Instruments: City of Bones» («Skyggejegerne: Demonenes by» på norsk) ble lansert i helga.

Demonjakt «City of Bones» er filmatiseringen av Cassandra Clares første «The Mortal Instruments»-roman, som handler om ungjenta Clary Fray som blir dratt inn i en rekke overnaturlige ubehageligheter etter at moren hennes blir kidnappet av demoner, og hun selv oppdager at hun har demonjeger-evner.

Clary blir spilt av Lily Collins, blant annet kjent fra fjorårets ene Snøhvit-film «Lille speil på veggen der». Hun er også datter av musiker Phil Collins.

Moren til Clary blir spilt av «Game of Thrones»-aktuelle Lena Heady, og kjekkasen Clary drar på demonjakt sammen med blir spilt av Jamie Campbell Bower som også var med i «Twilight: Breaking Dawn»-filmene.

Fansen jubler Filmen føyer seg inn i rekken av adapsjoner av romaner med en hengiven fanskare av tenåringer, som «Twilight» og «The Hunger Games»-filmene, og på filmens Facebookside er fansen i skrivende stund over seg av begeistring for den nye traileren.

Gjennomgangsmelodien er «OMG, jeg kan ikke vente», og «jeg er så spent at jeg holder på å sprenge» og videoen er delt flere tusen ganger.

Fornøyd forfatter Da det i fjor ble klart at Zwart skulle stå for regien, var forfatteren av bøkene svært fornøyd med valget.
- Harald er fantastisk. Jeg har fløyet til LA for å møte ham, produsenten og screenwriteren. Harald har mer energi enn noen jeg har møtt, sa Cassandra Clare den gang.

Filmen har premiere 23. august i år.

Demonjegere: Denne gjengen får en hel del å bryne seg på i Harald Zwarts nye film. Fra venstre: Robert Sheehan, Jamie Campbell Bower, Lily Collins, Kevin Zegers, and Jemima West. Foto: Filmweb
Demonjegere: Denne gjengen får en hel del å bryne seg på i Harald Zwarts nye film. Fra venstre: Robert Sheehan, Jamie Campbell Bower, Lily Collins, Kevin Zegers, and Jemima West. Foto: Filmweb Vis mer

Fra før har Zwart blant annet regissert Hollywood-produksjonene «One Night At McCool?s», «Agent Cody Banks» og nyversjonen «The Karate Kid», samt de norske filmene «Lange Flate Ballær» en og to.

Registjerne: «The Mortal Instruments»-forfatter Cassandra Clare er strålende fornøyd med valget av Harald Zwart som regissør. Foto: Wad/Lund
Registjerne: «The Mortal Instruments»-forfatter Cassandra Clare er strålende fornøyd med valget av Harald Zwart som regissør. Foto: Wad/Lund Vis mer