Se Triana Iglesias som sexy slåsskjempe

Nå har hun fått smaken på thaiboksing.

Modell og programleder Triana Iglesias (30) debuterer som filmskuespiller i komedien «Tina og Bettina» til høsten, men er allerede godt i gang med sin neste rolle.

Hun spiller den sexy kampsporteksperten «Frøydis» i «Kill Buljo 2», oppfølgeren til Tommy Wirkolas gjennombruddsfilm fra 2007. Den er for tida er under opptak i Krabi i Thailand.

- Det blir mye slåing, hopping og sparking. Min rollefigur er tøff og sterk - nesten en superheltinne, sier Iglesias, som brukte de første opptaksdagene til å trene judo og thaiboksing med thailandske kampsporteksperter og stuntmenn.

Slåss uten språk Det bød på flere utfordringer. Temperaturen på filmsettet, på over 40 grader, var bare en av dem.

- Stuntmennene snakker ikke engelsk, og jeg snakker ikke thailandsk, så det var litt spesielt å bare bli kasta uti det for å slåss med dem, sier Triana Iglesias.

- Men det gikk seg til, og nå synes jeg det gir mersmak. Jeg vurderer å fortsette med boksing når jeg kommer hjem til Norge. Det er noe av den hardeste treninga jeg har vært med på, men det kan vel ha noe å si at det er så vilt varmt her, sier Iglesias, som i vinter spilte inn den siste Paradise Hotel-sesongen i Mexico.

- Jeg trodde det var varmt i Mexico - helt til jeg kom hit. Den høye luftfuktigheten gjør at det føles ekstra varmt. Jeg blir helt gjennomvåt, sier Iglesias.

Farlig trio «Frøydis» deltar i en Charlie's Angels-aktig trio av sortkledde og vakre, men farlige kvinnfolk som - får vi anta - gir hovedpersonen Jompa (Stig Frode Henriksen) noe å bryne seg på. De to andre damene - «Randi» og «Gunvor» - spilles av henholdvis Ewa da Cruz (34) og Goggig Kutchanan Grubbmo (25).

Da Cruz, som har bodd i USA i mange år, jobbet som modell og hatt roller i amerikanske TV-serier som «Damages» og «Law & Order», gjør med dette sin første norske filmrolle. Grubbmo er en thailandsk stuntdame og skuespiller hvis umiskjennelige etternavn skyldes en forlovelse med en norsk mann.

- Om vi spiller good girls eller bad girls? Det kommer alt an på hvilken side du velger å heie på, sier Triana Iglesias, som beskriver crazykomedien som full av galskap.

TØFFE DAMER: Triana Iglesias (30), Ewa da Cruz (35) og Goggig Kutchanan Grubbmo (25) spiller de tre hardtslående damene "Frøydis", "Randi" og "Gunvor" i den norske komedien. Foto: Alen Grujic/Tappeluft Pictures
EWA DA CRUZ: Har tidligere spilt i amerikanske TV-serier som "Damages", "As the World Turns" og "Lipstick Jungle". Foto: Tor Øra/Tappeluft Pictures
TRIANA: Viser at hun kan mer enn å lede parseremonier på "Paradise Hotel". Foto: Tor Øra/Tappeluft Pictures
GOGGIG: Thailandsk stuntdame med etternavnet Grønmo. Foto: Tor Øra/Tappeluft Pictures

- Ut over det er det vanskelig å si så mye om filmen, fordi vi står midt oppe i den.

Ikke bare for utseendet Produsent Kjetil Omberg i Tappeluft Pictures sier Iglesias ble castet til rollen etter at hun imponerte på settet til «Tina og Bettina», filmen om de to rosabloggerne fra «Torsdag kveld i Nydalen».

- Hun er ikke med bare for utseendet sitt. Det var etter å ha sett henne i «Tina og Bettina» vi skjønte hvor bra hun fungerer foran kamera, sier Omberg.

Triana selv sier hun ikke har spesielle ambisjoner om å etablere seg som filmskuespiller, ute over at hun vil «se hva som skjer».

- Jeg har det morsomt og trives foran kamera, slår hun fast.

Innspillingen i Thailand varer enda en uke, før den fortsetter med opptak i Finnmark i juli. Planen er at filmen skal på kino i mars neste år.

JOMPA: Helten fra Kill Buljo er tilbake på kino neste år. Foto: Alen Grujic/Tappeluft Pictures
JOMPA: Helten fra Kill Buljo er tilbake på kino neste år. Foto: Alen Grujic/Tappeluft Pictures Vis mer
DEBUTROLLE: I høst kan du se Triana Iglesias spille mot Odd Magnus Williamson og Henrik Thodesen i «Tina og Bettina»-filmen, som lages av samme selskap som «Kill Buljo 2». Foto: Guro Beitohaugen/Tappeluft Pictures
DEBUTROLLE: I høst kan du se Triana Iglesias spille mot Odd Magnus Williamson og Henrik Thodesen i «Tina og Bettina»-filmen, som lages av samme selskap som «Kill Buljo 2». Foto: Guro Beitohaugen/Tappeluft Pictures Vis mer