Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se utro-slutten

I kveld er det Temptation-premiere. Se sammendrag av hele serien!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 21.30 sender TVNorge første episode av den amerikanske Temptation Island. Hvis norske seere og annonsører ikke lar seg indignere av utroskapen, blir det skandinavisk fristelse på TVNorge i vinter.

13 episoder ble spilt inn i Honduras i august, men serien er så kontroversiell at den forrige TVNorge-sjefen heller mistet jobben enn å lokke seerne med utroskap som tv-underholdning. Derfor sender TVNorge nå USA-versjonen for å se om Norge er klar til å ta et steg forbi Big Brother.

Avlyste bryllupet

Se Temptation Island

TVNorge har laget et sammendrag av den fem timer lange amerikanske serien.

Se del 1 og del 2

Handlinga er enkel. Fire kjærestepar fra Norge, Sverige og Danmark reiser til øya Roatan hvor de blir delt opp og sendt til hver sin del av øya. Der blir de fristet av 13 single menn og 13 single kvinner.

Den amerikanske serien endte med at ingen av parene ramlet til sengs med andre. De følte at forholdene kom styrket ut av opplevelsen. Verre gikk det i Storbritannia. Damian Jones (20) og Anna Davies (20) hadde vært sammen i fire år og skulle gifte seg etter Temptation-oppholdet. Første kvelden på øya hoppet Damian til sengs med vakre Carli, og en lamslått Anna måtte fortelle familien at bryllupet var avlyst.

Da nordmennene kom hjem fra øyoppholdet i slutten av august, spurte vi utro-produsent Rita Paulsen hvordan det hadde gått.

- Det gikk kjempefint, var alt hun ville si.

På forhånd hadde hun sagt at hun for alt del ville unngå at tv-serien skulle ødelegge parforholdene. Produsentene lette etter deltakere som de trodde ikke ville svikte partneren sin.

Testet utro-tv på annonsører

Det deltok to par som er bosatt i Norge, men den ene av kvinnene er svensk. Fem single menn og fire single kvinner deltok også fra Norge. Den skandinaviske serien blir sendt i Danmark og Sverige til vinteren. TVNorge regner med at de i løpet av november har bestemt seg om de vil sende den kontroversielle utro-serien. Imens sender de amerikanske episoder hver tirsdag fram mot jul.

- Så langt har både seere og annonsører sett Temptation Island. Ingen har uttalt seg negativt, sier infosjef i TVNorge Jens-Petter Gjelseth til Kampanje.com.

- IKKE SKUMMELT: I juni inviterte TVNorge pressen til en titt på utro-tv. Informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth forklarte at serien ikke er så ille som pressen skal ha det til.
Hele Norges coronakart