Se Valen parodiere fire kjendiser på 53 sekunder

Ny smakebit på «Kanal Valen».

(Dagbladet): Etter «Valen TV» (2003), «Valen og de» (2006), «Valens Frokost TV» (2009) og en avstikker til NRK med «Valens rikskringkasting» i 2012 kommer «Kanal Valen» - TVNorge-comebacket til komikeren som ifølge programdirektør Eivind Landsverk «jobber for Jägermeister og aldri sover»

Åtte tirsdager framover byr Kristian Valen på parodier av blant andre Leo Ajkic, Bjørn Kjos, Kjell-Arne Totland, Maria Montezami, Herman Friele og CNNs energiske finansreporter Richard Quest, samt programmer som «Luksusfellen», «Typen til», «4-stjerners middag» og «Hver gang vi møtes».

Sistnevnte er omdøpt «Hvorfor må vi møtes» i Valens versjon, og en smakebit med parodier på Ole Paus, Lars Lillo-Stenberg, Morten Abel og Jan Eggum kan du se i den nye teaseren som TV Norge har sluppet.

Humoristen, som nylig annonserte at han hadde fått seg legekjæreste etter at det fire år lange forholdet til Catrine Reiersen tok slutt i mai, nådde hele 937 000 seere på NRK. Forrige gang han var på TVNorge ble premieren sett av 482.000. Programmene står særlig sterkt i aldergruppa under 44.

- Jeg gidder ikke fornye meg for å tilfredsstille noen få kritikere, innrømte Valen i et portrettintervu med Dagens Næringsliv i helga.

- Det blir litt som om The Rolling Stones hadde begynt å spille harpe istedenfor gitar kun for å fornye seg: Helt feil, sa han.

Programmet har premiere på TVNorge i kveld klokka 21.