Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se verdenspremiere på Madcons video med megastjernen Kelly Rowland

- Jobbet 25 timer i døgnet i sammenhengende fire måneder, sier manager Peter Peters.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Reinert «Ray Kay» Olsen er kjent for å jobbe med noen av de hotteste artistene i verden - som Lady Gaga, Beyoncé, Cher og Justin Bieber.

I april var Madcon-gutta Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam i Los Angeles for å spille inn videoen til låta «One Life» - sammen med superstjerna Kelly Rowland.

For i det hele tatt å få det til, hadde manager Peter Peters jobbet i flere måneder.

- Du kan si jeg jobbet 25 timer i døgnet i sammenhengende fire måneder. Selv om artister finner tonene, er det mange hindre - flere management og eksklusive platekontrakter som gjør det komplisert, sier Peters.

Verdensnyhet
Dagbladet er aller først ute med å presentere den nye Rowland/Madcon-videoen.

Natt til i dag gjorde Ray Kay den siste finpussen, før han postet «One Life».

Dagbladet fikk stilt regissøren et par spørsmål om artistsamarbeidet til regissøren inninellom ferdigstillelsen av «One Life»-videoen, som Dagbladet har verdenspremiere på.

- Stjernekvalitet - Det var fantastisk moro å se at Madcon har like mye stjernekvalitet som selveste Kelly Rowland, sier Ray Kay, og fortsetter:

- Kelly er verdens søteste, og jeg har jobbet med henne tidligere bl.a. da jeg laget Destiny's Child-videoen «Soldier».

- Hvordan er det å jobbe med Madcon i forhold til store Hollywood-navn?

- Moro å jobbe med kompiser, også er det jo selvsagt gøy å kunne prate norsk på sett! Madcon er fantastiske, og de kommer til å bli enda større med dette albumet.

- Sterk plattform - Du har selv skaffet deg en karriere i USA. Hvordan tror du Madcon vil bli tatt imot når de skal satse i USA?

- USA er jo et kjempetøft marked, men nå har jo gutta mot alle odds solgt til platina (1 million solgte) på sin første singel «Beggin'» i USA, så nå har de en sterk plattform å bygge videre på, sier Ray-Kay.

- De har i alle fall en veldig god sjanse, og det er allerede mye buzz rundt navnet deres.

«X-Factor» dommer Det er selvsagt gull for Madcon at Kelly Rowland blir den nye «X-Factor»-dommeren i USA.

- Da vil Kelly få sykt mye oppmerksomhet, som igjen vil gagne både singelen og videoen «One Life».

DESTINYS CHILD:  Fra venstre: Kelly Rowland, Beyonce Knowles og Michelle Williams - fotografert i 2001. Foto: Peter Morgan/Reuters/NTB Scanpix
DESTINYS CHILD: Fra venstre: Kelly Rowland, Beyonce Knowles og Michelle Williams - fotografert i 2001. Foto: Peter Morgan/Reuters/NTB Scanpix Vis mer

- Hvordan vil du beskrive «One Life»-videoen?

- Videoen ble en «sleek og stylish affære» hvor jeg lot artistenes performance og artisteri snakke for seg i vakre, stramme, fasjonable omgivelser. Jeg er veldig fornøyd, og vet at gutta også er superhappy, sier regissøren.

En smule starstrucked Sammen med Beyoncé Knowles-Carter og Michelle Williams var hun en del av r & b-gruppa Destiny's Child og herjet hitlistene verden over i den første halvdelen av 2000-tallet.

Ikke rart at Madcon-gutta var en smule starstruck.

- Hun var med i Destiny's Child, liksom. Det første jeg tenkte var at hun så ut som en million dollar, og var superstjerne. Men hun var en utrolig ydmyk, snill og proff dame, fortalte Yosef Wolde-Mariam i et intervju med Dagbladet forleden.

Tysk Madcon-ekstase Denne uka er det Tyskland og Norge som skal tas. Madcon har allerede vært i Tyskland, og «One Life» er allerede en stor hit der - før videoen er ute. Tyskerne er elleville etter Madcon.

- Låta ligger nå som nummer 5 på radiolistene - og ligger an til å stige.

- Da snakker vi om i toppkamp med store artister som Justin Timberlake og Daft Punk. Etter Tyskland, fortsetter vi med flere land. 15 territorier skal gjøres i løpet av noen få uker, sier Peters.

UNDER OPPTAKENE:  Kelly var utrolig ydmyk, snill og proff, sier Tshawe Baqwa. Foto: Sony Music
UNDER OPPTAKENE: Kelly var utrolig ydmyk, snill og proff, sier Tshawe Baqwa. Foto: Sony Music Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!