Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se video fra innspillingen av «Tina og Bettina»

Thodesen- og Williamson-filmen har premiere til helga.

Tina og Bettina er videobloggere kjent fra «Torsdag kveld i Nydalen», mistenkelig like komikerne Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson og snart premiereklare med sin egen kinofilm.

Kong Halvor er en litt mindre kjent videoblogger, mistenkelig lik en fyr ved navn Halvor Harsem (23), og premiereklar med bak-kulissene-film fra «Tina og Bettina»-innspillingen.

Den kan du episodevis se på Dagbladet.no denne uka.

- Jeg kjenner en del av folka i denne filmen fra før, og fikk i oppdrag å lage en bakomfilm som var litt mer enn det vanlige «se, her er kameramannen». Så jeg har prøvd å skvise ut så mye moro som mulig fra et filmsett med en stram timeplan. Når skuespillerne hadde en etterlengtet pause til kaffe og snus, sto jeg der og skulle hale enda mer ut av dem, forklarer bakomfilmskaperen.

Han utroper Mari Maurstad, som dukker opp i et senere avsnitt av bakomfilmen, til settets koseligste.

- Hun ante ikke hvem jeg var, og jeg kan jo fremstå som litt spesiell, sier han selvinnsiktsfullt.

- Men hun var umiddelbart med på notene og endte med å kjøre meg hjem den dagen.

Andre kjendiser du vil møte i «Tina og Bettina»-kulissene, er Ingar Helge Gimle, Trine Wiggen, Triana Iglesias og Else Kåss Furuseth. Selv er Halvor så fornøyd med resultatet at han ser for seg en karriere som bakomfilmskaper.

- Den store drømmen er å laghe bakomfilmer i Hollywood, for så å komme tilbake til Norge etter tjue år, proklamere at jeg savner brunosten og forhåpentlig ha så høy status at jeg får lage bakomfilm om bakomfilmene, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media