Se vinnerfilmen fra Grimstad

I forrige uke vant Matias Armand Jordal Gullstolen på kortfilmfestivalen i Grimstad for sin film «Fly». Se hele kortfilmen på Dagbladet :på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Matias Armand Jordal var ferdig ved Dramatiska Institutet i Stockholm i fjor. Det siste året har han jobbet med reklamefilm mens han har laget sin egen vel åtte minutters film «Fly». Filmen er en sorgmunter fortelling om hvordan en ti år gammel gutt blir utnyttet av, men samtidig vil beskytte sin alkoholiserte mor. Filmen er laget i Bergen og er en av tolv filmer som er laget i forbindelse med Kulturby2000 i Bergen i år. I kveld vises filmen på Rodkefeller i Oslo sammen med utvalgte høydepunkter fra Grimstad.

Mer film i hundeposen

Armand Jordal viste også to andre filmer med i Grimstad i år. Den tolv minutter lange «Blomsten» og «Gamle venner» som er en av de seks «Doggy Bag»-filmene som ble vist for første gang i Grimstad i år. De fem andre filmene er «Oblidor» av Jan Otto Wiig, «Oppbevart» av Stefan Faldbakken, «Kjedelig» av Eva Sørhaug, «34. November» av Bjørn Abelson og «Stuck» av Dag Mørk, med manus av Lene Renneflott. Du kan se to siste her på Dagbladet :på nettet.

USKYLDIG: Wilfred (Gabriel Drake Hapstad) vil beskytte sin alkoholisere mor.
STUCK: Ikke akkurat drømmesituasjonen!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer