Se Whitneys siste opptreden

Spilte falmet sangstjerne i sin siste film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Musikkfilmen «Sparkle», der hun spiller mot Cee Lo Green og «American Idol»-vinneren Jordin Sparks, skulle bli Whitney Houstons store comeback etter mange turbulente år.

Men bare tre måneder etter at filmen var ferdig innspilt ble sangerinna funnet død i badekaret på et hotellrom i Los Angeles.

En ny trailer for filmen omfatter en sniktitt på 48-åringens aller siste sangopptreden - en fremføring av gospelklassikeren «His Eye Is on the Sparrow», som ble sluppet som single tidligere i sommer og utvilsomt står som et bedre vitnesbyrd om Whitney Houstons talent enn de mange svake konsertene hun ga mot slutten.

Filmen, som Houston spiller en falmet sangstjerne med tre ambisiøse, syngende døtre har premiere i USA 17. august, men ingen norsk kinodistribusjon.

Det var for å promotere «Sparkle» sammen med Jordin Sparks på Grammy-prisutdelingen at Houston befant seg i Beverly Hills i februar i år. Til New York Daily News har 22-åringen fortalt hvilket sjokk det var å motta dødsbudskapet.

- Jeg gikk aldri på Grammy-utdelingen den kvelden, og jeg avlyste en rekke jobber i etterkant. Jeg endte opp med å isolere meg i flere måneder. Jeg bare gråt, var helt ødelagt. Og jeg hadde bare kjent henne de to månedene vi hadde jobbet sammen, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer