Se Will gratis

Tirsdag spiller Will Smith i Stockholm før kjendiseliten skal på slottsfest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Superstjernen kommer til den svenske hovedstaden i forbindelse med premieren på «Men in black 2». Live på Hötorget spiller han filmmusikken «Black suits comin» for alle som vil høre. Han utførte et liknende lanserings-stunt under verdenspremieren i New York forrige uke.

Etter gratiskonserten går turen til Näsby slott hvor den svenske kjendiseliten er invitert. Det samme er hiphop-stjernen Wyclef Jean som er i Stockholm for å opptre på «Allsång på Skansen». Rapperen Biz Markie er festens DJ, men planen er at også Smith og Jean skal spinne litt skiver i løpet av kvelden.

Ifølge avisa Expressen koster tirsdagens arrangement 1,3 millioner for. 20 personer blir fløyet inn fra USA for å være med på festen som arrangeres av filmselskapet Columbia Tristar. I tillegg til Smith kommer regissør Barry Sonenfeld og den kvinnelige hovedrolle-innhaveren Laura Flynn Boyle.

  • Lyntoget Linx bruker 4 timer og 48 minutter fra Oslo til Stockholm. Sjekk rutetidene.
HALLO STOCKHOLM: Skuespiller/rapper Will Smith ber om respons under Wango Tango-festivalen i California forrige måned.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer