Se «World War Z» først i Norge med Dagbladet

Filmklubben bryter premieredatoen og spanderer billetter på deg og en venn!

Se «World War Z» først i Norge med Dagbladet
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Brad Pitt både produserer og spiller hovedrollen i den storslagne zombie-apokalypsefilmen «World War Z».

Filmen er basert på romanen med samme navn, publisert i 2006, og har en handling lagt til en verden totalt ødelagt av zombier.

Disse er av den kjappe og overraskende smarte typen, og jobben til Pitts figur Gerry Lane er å først og fremst finne ut hva i alle dager det er som foregår - og så stoppe viruset som sprer seg.

Vi spår en skikkelig godbit av en popcorn-film her, og tenkte vi skulle invitere til en eksklusiv førpremiere.

Filmen, med det vanvittige budsjettet på nesten 1,2 milliarder kroner, har egentlig premiere 12. juli, men vi har brukt spisse albuer og søt stemme til å få sendt våre Filmklubb-medlemmer på kinotur litt før.

Vi deler ut kinobilletterDerfor kliner vi til og inviterer alle våre Filmklubb-medlemmer til førpremiere på «World War Z», mandag 8. juli klokka 18:00 i Oslo, Bergen, Tromsø, Stavanger og Trondheim.

Alle medlemmer vil få en SMS med et tilbud om å plukke opp TO billetter til visningen. SMSen koster fem kroner, og det er førstemann til mølla (vi har nok billetter til å fylle én kinosal per by) som gjelder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer