Se Ylvis-brødrenes «2 menn i 1 dress»

- Vekk med deg boy, jeg klarer meg selv!

(Dagbladet): I kveldens episode av «I kveld med Ylvis» blir seerne introdusert for andre del av brødrenes nye sketsj «2 menn i 1 dress».

- Jeg klarer meg selv Iført en veldig stor dress, parykk og spesiallagde sko har Vegard og dress-makker Calle store problemer med å komme seg på beina når sketsjen skal presenteres for seerne.

Etter flere forsøk på å vugge seg opp av stolen blir den unormalt store Vegard tilbudt hjelp av sin bror, men det kommer ikke på tale:

- Vekk med deg boy, jeg klarer meg selv! Vekk med deg!

Se det morsomme klippet øverst i artikkelen.

Skjult kamera Ylvis-brødrene har laget mange skjult kamera-videoer i løpet av sin karriere, og for noen uker siden lurte de minibankkunder trill rundt.

Når kundene forsøker å ta ut penger får de beskjed om å gi muntlige ordre, og i likhet med Ylvis' kjente talestyrte heis er det ikke så lett å få maskinen til å forstå hva man vil, eller selv å forstå instruksjonene som blir gitt.

- Å gjøre skjult kamera er utrolig gøy. Vi er litt redde for å lure gamle mennesker og gjøre minibankbesøket enda vanskeligere enn det allerede er. Men det viser seg at det oftest er de som syns det er aller mest stas når de skjønner at det er tull, sa brødrene til Dagbladet i forbindelse med minibank-sketsjen.

Flere Ylvis-klipp ser du på dbtv!