Sean Connery tilbake som Bond

«From Russia With Love» blir spill.

(Dagbladet.no): Han er neppe i stand til å spille James Bond i en ny film, Sean Connery, men han er på alle måter egnet som frontfigur for det kommende «From Russia With Love»-spillet - slik han framsto som 007 i 1963.

Spillutviklerne Electronic Arts gikk i dag ut med detaljer om sitt kommende Bond-spill. Ifølge nettstedet Totalvideogames.com skal Bond-film nummer to følges nøye når vi nå får oppleve den på nytt i spillform.

EA har inngått samarbeide med den aldrende Connery, som skal gå i studio og spille inn en ny dialog til spillet.

I tillegg til Connery vil spillet by på kjente ansikter - slik de så ut i filmen. Skuespillerne fra filmen skal gjenskapes nøyaktig, inkludert den avdøde Desmond Llewellyn som Q.

Også Qs mange duppeditter vil være med i spillet. Selvfølgelig kan du benytte deg av jetpacken fra filmen, men også Q-kopteret dukker opp.

- Som en artist, så ser jeg at dette er en annerledes måte å utforske den kreative prosessen på. Videospill er i dag en ekstremt populær form for underholdning, og jeg gleder meg til å se hvordan det hele vil fungere sammen, har Sean Connery sagt ifølge Totalvideogames.com.

- Kombinasjonen av Sean Connery, Bond-universet og «From Russia With Love» er den beste kombinasjonen man kan få i et Bond-spill, når vi ikke har en ny film å ta tak i. Connery satte standarden for James Bond, og er de aller flestes favoritt-Bond, forteller John Taylor, som er en videospillanalytiker i Arcadia Research.

«From Russia With Love» kommer på Xbox, PlayStation 2 og GameCube til høsten - mer om spillet vil garantert bli offentliggjort på E3-messen i Los Angeles i mai.

Det var det amerikanske spillbladet Game Informer som først kunne fortelle om spillet i sitt aprilnummer, noe du kan lese mer om på nettstedet Commanderbond.net.

BOND NR. 1: Sean Connery blir å se - og høre - i det kommende dataspillet «From Russia With Love», basert på filmen med samme navn.