Sean Paul til Quart

Quart-festivalen prøver seg i år igjen, og har booket inn dancehall-stjerna Sean Paul som et av hovednavnene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sean Paul var Quart-klar også i fjor, men stormende listesuksess i USA ga plutselig diagnosen «astma», og avlysning var ikke til å unngå.

- Han har spilt hundrevis av konserter uten å avlyse, så nå kommer han tilbake for å gjøre opp for seg, sier Quart-sjef Toffen Gunnufsen til Dagbladet.

Sean Paul blir hovednavn på Idrettsplassen på Odderøya fredag 9. juli. Han har solgt til gull av plata «Dutty Rock» i Norge, et album som også kom høyt opp på Dagbladets årsbesteliste i fjor.

I tillegg til Sean Paul, kan også elektro-provokatøren Peaches, popnostalgikerne High Llamas og den danske singer/songwriteren Tim Christensen presenteres i et allerede sterkt program.

- Programmet er sterkere, mer up-to-date og mer eksklusivt enn i fjor. Flere av artistene har aldri vært i Norge før, sier Toffen fornøyd.

Blant høydepunktene i programmet så langt finner vi N.E.R.D., My Morning Jacket, Alicia Keys, Anthony Hamilton, Franz Ferdinand, Scissor Scistors, The Darkness, Pixies, Joe Henry, Phoenix, The Hives og en drøss norske navn.

Forhåndssalget til Quart ligger på nivå med de siste åra. 12000 har allerede sikret seg adgang til moroa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer