Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Seattle-bølgens helter

Pearl Jam overlevde, men hva skjedde med resten av Seattle-gruppene fra tidlig 90-tall? Nirvanas karriere ble avsluttet på tragisk vis da Kurt Cobain tok sitt eget liv hjemme i Seattle 5. april 1994. Alice In Chains -vokalist Layne Staley var heroinslave. Siden 95 har bandet verken turnert eller gitt ut nytt materiale. Soundgarden var ukomfortable både med suksessen og hverandre. Sendte ut en pressemelding 9. april 1997 som fortalte at de var historie. Mudhoneys eksisterer, men har verken vist musikalsk eller kommersiell kraft siden tidlig 90-tall. Screaming Trees forble et kultfenomen. Kjent for notorisk slåssing og drikking. Ga seg sist søndag.

Tad fikk sparken av Warner da de insisterte på å bruke en pot-røykende Bill Clinton som blikkfang i lanseringen av «Inhaler» (1994).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling