«Skandale-lyd» i Telenor Arena:

Sebastian (11) skuffet: - Vanskelig å høre hva Justin Timberlake sang

- Hørtes ut som han sang inn i en vott, sier en annen konsertgjest.

DÅRLIG LYD: 11 år gamle Sebastian Straum-Torstad synes det var artig å være på Justin Timberlake-konsert, men er en av dem som ble skuffet over lyden. Video: Regine Hansen / Foto: Ronny Straum / Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag holdt superstjerna Justin Timberlake konsert på Telenor Arena for første gang i Norge siden 2014.

Arrangør Live Nation kan foreløpig ikke oppgi hvor mange som møtte opp, men Dagbladets anmelder estimerer at 19 000 publikummere tok turen til idrettshallen i Bærum.

De fikk høre sertifiserte hits som «Sexy Back», «Cry Me A River», «Mirrors» og «Can't Stop This Feeling». Dagbladets anmelder var generelt positiv og trillet en firer på terningen, til tross for det han omtaler som «den elendige lyden som regelrett brøler mot oss».

Det var imidlertid ikke alle som var like fornøyde som ham. På arrangementets Facebook-side er det flere som klager over lyden på konserten.

– Skuffet

En av dem er Ronny Straum. Dette var hans første konsert i sportshallen. Trønderen forteller at han ikke sitter igjen med et godt førsteinntrykk.

- Justin Timberlake er uten tvil en entertainer i verdensklasse, og det var et lys- og sceneshow som sto i stil til det. Da er det synd at lyden er slik den er, sier han og utdyper:

- Den framsto som veldig grøtete og buldrende. Vokalen drukner i lydbildet. Jeg har tidligere hørt at Telenor Arena har slitt med dårlig lyd, men jeg hadde ikke trodd at det var så ille.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer