DIGITAL DATING: Med mobilapplikasjoner som Tinder og Happn kan man finne potensielle flørter hvor enn man befinner seg. Sebastial Stadil fra San Francisco bygde like så godt en programvare som hjalp ham med å sile ut potensielle partnere. Illustrasjonsfoto: Johannes Schmitt-Tegge/ Scanpix
DIGITAL DATING: Med mobilapplikasjoner som Tinder og Happn kan man finne potensielle flørter hvor enn man befinner seg. Sebastial Stadil fra San Francisco bygde like så godt en programvare som hjalp ham med å sile ut potensielle partnere. Illustrasjonsfoto: Johannes Schmitt-Tegge/ ScanpixVis mer

Sebastian lagde tjeneste som fikset ham 150 dater på fire måneder

Tuklet med Tinder. 

(Dagbladet): Med mobilapplikasjoner som Tinder og Happn har nettdating fått en betydelig renessanse.

I dag benytter millioner av mennesker verden over seg av digitale datingtjenester, og Sebastian Stadil fra San Francisco Bay er én av dem.

31-åringen er blant annet omtalt av Independent, som melder at Stadil har gått hardere ut enn de fleste for å komme seg ut av singeltilværelsen.

FINN EN MATCH PÅ KAMP: Den spanske fotballklubben Getafe har vært misfornøyde med tilskuerantallet de siste sesongene. Nå kommer de med mobil-appen «Getafinder», sin egen utgave av «Tinder», for å trekke folk til stadion. Video: Get Vis mer

Stadil, som er programvareingeniør, laget nemlig en programvare som håndterte appen for ham.

Maskinen «snakket» med kvinnene

Tinder fungerer slik at man får se andre brukere av det ønskede kjønn, som befinner seg innenfor en viss radius og er innenfor den ønskede aldersgruppa.

Hvis begge parter sveiper hverandre til høyre - inn i «ja»-bunken - blir det en «match», og et meldingsvindu åpnes slik at man kan kommunisere.

Lest denne? Slik får du flere høyre-sveip på Tinder

I Stadils tilfelle tok programvaren seg av både sveiping og kommunikasjon med kvinnene, noe som gjorde at han kunne ha et langt høyere aktivitetsnivå på Tinder enn de aller fleste.

IKKE HELT SOM FORVENTET: Slik reagerer de når Tinder-daten dukker opp i tjukkasdrakt. Vis mer

På 150 stevnemøter

Ifølge Independent endte 31-åringen - eller programvaren hans, om du vil - med å sveipe utrolige 203 000 kvinner inn i «ja»-bunken.

«Wow», tenker du kanskje, «da har han vel garantert funnet seg kjæreste?»

Vel... Nei.

I løpet av fire måneder gikk Stadil riktignok på date med 150 av kvinnene, men det skal ikke ha oppstått gnister med noen av dem.

Amerikaneren har nemlig beskrevet sitt personlige Tinder-prosjekt på nettstedet Medium, der han avslører at den store kjærligheten lot vente på seg, til tross for - eller kanskje nettopp fordi - han gikk så omfattende til verks.

Samtidig lar ikke Stadil seg knekke av den nedslående statistikken, og er fortsatt optimist i kjærlighetens navn. Til sist i Medium-teksten skriver nemlig 31-åringen følgende:

«Det er på tide med en annen tilnærming. En drastisk endring. Men ikke i kveld.

I kveld har jeg en date.»

RØMMER: Menn rømmer da Tinder-daten deres dukker opp i tjukkasdrakt. Video: Simple Pickups / Youtube Vis mer
«TINDER-EMMA»: Med jubelrop og klemmer ble Northug møtt av venner etter sprintseieren. Og nok en gang ble han påminnet den nå berømte tindermatchingen, da de ropte ut «Tinder-Emma» en rekke ganger. Video: Thomas Rasmus Skaug / DBTV Vis mer