Sebastian lagde tjeneste som fikset ham 150 dater på fire måneder

Tuklet med Tinder. 

DIGITAL DATING: Med mobilapplikasjoner som Tinder og Happn kan man finne potensielle flørter hvor enn man befinner seg. Sebastial Stadil fra San Francisco bygde like så godt en programvare som hjalp ham med å sile ut potensielle partnere. Illustrasjonsfoto: Johannes Schmitt-Tegge/ Scanpix
DIGITAL DATING: Med mobilapplikasjoner som Tinder og Happn kan man finne potensielle flørter hvor enn man befinner seg. Sebastial Stadil fra San Francisco bygde like så godt en programvare som hjalp ham med å sile ut potensielle partnere. Illustrasjonsfoto: Johannes Schmitt-Tegge/ Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Med mobilapplikasjoner som Tinder og Happn har nettdating fått en betydelig renessanse.

I dag benytter millioner av mennesker verden over seg av digitale datingtjenester, og Sebastian Stadil fra San Francisco Bay er én av dem.

31-åringen er blant annet omtalt av Independent, som melder at Stadil har gått hardere ut enn de fleste for å komme seg ut av singeltilværelsen.

Stadil, som er programvareingeniør, laget nemlig en programvare som håndterte appen for ham.

Maskinen «snakket» med kvinnene

Tinder fungerer slik at man får se andre brukere av det ønskede kjønn, som befinner seg innenfor en viss radius og er innenfor den ønskede aldersgruppa.

Hvis begge parter sveiper hverandre til høyre - inn i «ja»-bunken - blir det en «match», og et meldingsvindu åpnes slik at man kan kommunisere.

Lest denne? Slik får du flere høyre-sveip på Tinder

I Stadils tilfelle tok programvaren seg av både sveiping og kommunikasjon med kvinnene, noe som gjorde at han kunne ha et langt høyere aktivitetsnivå på Tinder enn de aller fleste.

På 150 stevnemøter

Ifølge Independent endte 31-åringen - eller programvaren hans, om du vil - med å sveipe utrolige 203 000 kvinner inn i «ja»-bunken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer