Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Secret Machines

Lovende fra Texas.

CD: Den digre rocken er nok en gang tilbake, nå i form av en Texas-trio som synes fast i troen på at størst mulig lyd gir bedre musikk, at bredest mulig lerret gjør den enda bedre.

Secret Machines musikk er hørbart tuftet på inspirasjon fra the usual suspects innenfor faget, som Spiritualized, Mercury Rev og Flaming Lips, samt de nå obligatoriske kraut-elementene. Monstrøs tromming, mye gitar, atmosfærisk synthbruk - alt sammen pent og, eh, progressivt utført, med det majestetisk statiske, ni minutter lange åpningssporet «First Wave Intact» og «la oss prøve på en radiohit»-forsøket «Sad And Lonely» som to eksempler på hvor gode Secret Machines er. Men fra god til genial , fra lovende til sensasjon er det et stykke. SM har bedre attitude og platesamling enn virkelige gode låter, de kiler på de riktige stedene, men uten at vi går over ende.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media