Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Seeed

Uæ! Black Eyed Peas!

CD: Forestill deg et møte mellom klovnepoperne Black Eyed Peas, rapkollektivet Wu-Tang Clan og dancehallhelten Sizzla i en bierstube i Berlin, og du har essensen i Seeed. Det tyske dancehall-kollektivet har holdt på i åtte år, og faktisk opparbeidet seg et rimelig rykte som riddim -smeder. Tanya Stephens knabbet deres Pharao-riddim til hiten «It\'s A Pity», og de skapte bittelitt furore da de brukte ryggraden til The Cures\' «Close To Me» på låta «Release». Derfor har de også fått med seg Jamaica-størrelser som Anthony B, Lady Saw og selvfølgelig Tanya Stephens på «Next!». Uten at det hjelper noe særlig. Det er ingen tvil om at gutta har backkatalogen i orden, det er bare litt slitsomt at de forsøker å presse hele Jamaicas musikalske historie inn på sytten spor. Best på sommerseige og Cee-Lo-gjestende «Rise & Shine», verst på popreggaekormessende «Music Monks».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling