Seere forsto ikke Sherlock Holmes: - Hva POKKER var de greiene der?

Forvirrede seere må vente lenge på løsningen av krimdramaet.

FORVIRRENDE SHERLOCK: Benedict Cumberbatch forvirret mange seere i helgas etterlengtede gjensyn med Sherlock Holmes. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRENDE SHERLOCK: Benedict Cumberbatch forvirret mange seere i helgas etterlengtede gjensyn med Sherlock Holmes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): SPOILER ADVARSEL! 8.4 millioner briter bivånet i helga Benedict Cumberbatch sitt etterlengtede comeback i rollen som Sherlock Holmes.

«Sherlock Holmes & The Abominable Bride» gikk også på NRK flere ganger i løpet av nyttårshelga, da under navnet «Sherlock julespesial». Den 90 minutter lange spesialepisoden drar tilbake til viktoriatiden, og møter Sherlock Holmes og hans makker Dr. Watson  i 1880-årenes London. 

Seersuksess til tross: Mange forsto knapt bæret av episoden som hoppet fram og tilbake i tid, og inn og ut av Sherlock Holmes' imponerende hjerne og drømmer. Rundt en time inn i episoden våkner Sherlock Holmes plutselig på et privatfly, og serien er dermed tilbake i nåtid, for senere å vende tilbake til 1880-årene. Men noe av det som skjer på skjermen, skjer ikke egentlig, det skjer bare i Sherlock Homes' drømmer. 

«I natt drømte jeg at jeg forsto Sherlock», tvitret én forvirret seer. 

«Ble Sherlock nettopp Inception», skrev en annen Twitter-bruker, og siktet til Christopher Nolans kompliserte mesterverk, med Leonardo di Caprio i hovedrollen, hvor drømmer og virkelighet møtes. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer