Seerne blåser i Grosvold

«Man ser til stadighet diskusjonen mellom NRKs og TV2s fredagssatsning dukke opp igjen, og det er den samme regla hver eneste gang. De som ikke liker Senkveld skjuler seg bak en slags «intellektuell» vegg, der de beskylder programlederne og gjestene for å være fordummende fordi de ikke liker humoren. Ideen bak TV2s konsept er nok å lage et mer lettbeint underholdningskonsept fordi folk ofte har senkede skuldre på fredagskvelden. Jeg synes begge programmer er gode, men på forskjellige måter, og dette til tross for at jeg beviselig har en IQ og utdannelse som er i toppsjiktet av den norske befolkningen. Jeg har derimot ikke behov for å rakke ned på folk som ikke liker det samme som meg.

Torjus Kalvig

«Thomas og Harald, dere er sikkert både snille og greie karer, men showet deres hører i beste fall hjemme i en middels god russerevy.

Tore

«Enten er de norske russerevyene blitt rasende gode, eller så har Tore et veldig skrudd syn på humor.

Per «Flere enn meg som forstår det dithen at NrK ’skylder’ på Idol fordi de selv ikke har programmer/programledere som fenger? Så mye rart som dere journalister skal ha oss dødelige til å tro, vet jeg snart ikke hva jeg skal tro. Om det nå er slik at NrK-ansatte Tolonen virkelig legger skylda på andre for at de selv ikke holder mål er jo det bare smålig.