Seerne flykter fra nye «Top Gear»

Delte meninger om Clarkson, May og Hammonds arvtakere.

STOR OPPGAVE: Chris Evans er mannen som har fått den heftige oppgaven det er å ta over programlederstolen etter omstridte Jeremy Clarkson. Etter søndagens «Top Gear»-episode får Evans både ris og ros, men hevder selv på Twitter at sesongpremieren er en udiskutabel sukess. Foto: NTB Scanpix
STOR OPPGAVE: Chris Evans er mannen som har fått den heftige oppgaven det er å ta over programlederstolen etter omstridte Jeremy Clarkson. Etter søndagens «Top Gear»-episode får Evans både ris og ros, men hevder selv på Twitter at sesongpremieren er en udiskutabel sukess. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den nye sesongen av det populære bilprogrammet «Top Gear» er i gang, denne gangen med nye programledere.

Etter at den velkjente trioen Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond forlot BBC i fjor er det den britiske tv-personligheten Chris Evans og skuespiller Matt LeBlanc som leder seerne gjennom ferske episoder fylt med fart og moro.

I følge den britiske avisa Daily Mail hadde søndagens premiere på nye «Top Gear» bare 4,3 millioner seere.

Disse tallene viser at programmet har mistet en million seere siden sesongavslutningen i juni. Det var også siste gang Clarkson, Hammond og May ledet programmet.

Evans forsvarer programmet Evans fastholder likevel at sesongpremieren søndag var en suksess. På Twitter har programlederen publisert flere meldinger der han slår fast at nye «Top Gear» er en offisiell hit.

«23 prosent markedsandel. 12 prosent MER enn åpningsepisoden til den forrige sesongen. Dette er FAKTA.» kvitrer Evans.

På Twitter har debatten rast etter sesongpremieren søndag kveld.

Mens enkelte støtter Evans i at programmet er en suksess, gir andre gir uttrykk for at «Top Gear» har tapt seg etter at Clarkson, May og Hammond forlot BBC-skuta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer