Seerne flykter fra TV3-reality

Kun 85 000 gadd å se kanalens nye singelsåpe på tirsdag.

«Singel 24-7» var realityserien som skulle trekke intrigesugne nordmenn til TV3. Tolv unge og enslige ble for halvannen uke siden låst inne i en totalovervåket liksomverden, men allerede nå stuper seertallene.

Tirsdag kveld så bare 85 000 på TV3 sin storsatsning, melder Kampanje.

Og likevel advarer eksperter mot at bunnen trolig ikke er nådd.

- Jeg blir ikke overrasket om programmet faller enda mer, sier administrerende direktør Arne-Inge Christophersen i mediebyrået Initiative Universal til mediebladet.

Ifølge Christophersen har ikke TV3 vært flinke nok til å skape oppmerksomhet rundt serien, men han ser ikke bort fra at tallene kan ta seg opp.

- Ikke bekymret

«Singel 24-7» har beveget seg jevnt og trutt nedover på seerbarometeret etter en god start. Til tross for samlet kritikerslakt så hele 252 000 på premiereprogrammet.

Men det var da. I går hadde singelsåpa mistet til sammen 167 000 seere siden premieren, og enda verre var tallene i helga. Fredag samlet serien knappe 37 000 seere, mens lørdagen kunne notere 62 000.

Programdirektør Hans Petter Hognestad i TV3 hevder imidlertid at han ikke er bekymret.

- Det er ingen krisestemning hos oss. Det er ikke uvanlig at serier faller i antallet seere etter premieren, sier han til Kampanje.

Hognestad tror de dårlige seertallene skyldes skarp konkurranse og flere nye programkonsepter.

Flere flopper

Dersom seertallene til «Singel 24-7» ikke tar seg opp, kan programmet føye seg inn i ei vond rekke av realityflopper for kanalen.

TV3 introduserte i sin tid «Robinson-ekspedisjonen» med suksess, men ble seinere kjent for fiaskoene «Kråkeslottet» og «Camp Maloy».

Folkene bak «Singel 24-7» kan imidlertid trøste seg med at det er et stykke ned til «Kråkeslottet»s bunnotering på 22 000 seere.

SINGELSÅPE: Premieren av «Singel 24-7» trakk 252 000 seere. Nå har tallet stupt til 85 000.
REALITY-SLUGGER: Det er tidligere «Big Brother»-produsent Lasse Hallberg som styrer spakene bak «Singel 24-7».