Seerne tok hevn

I går var det payback-time på tv. Tom A. Haug og Therese Cleve danset seg ut av ruta - og «Hotel Cæsar» får skylda.

Det var et trist par Dagbladet møtte like etter sending i går kveld på Radisson SAS Plaza Hotel. Slukøretog triste sto Therese Cleve og Tom A. Haug tilbake på dansegulvet:

-  Vi fortjente ikke å bli stemt ut - så dårlig danset vi ikke. Dommerne hadde to par under oss.

Rasshølet Rolf

Therese Cleve og Tom A. Haug innrømmer at det gikk mer innpå dem enn de hadde regnet med.

-  Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle reagere sånn. Jeg er oppriktig trist og synes at alt er leit. Men vi hadde ikke nok støtte hos tv-seerne, sier Tom A. Haug.

-  Du har mange odds mot deg. Din rolle som Rolf i «Hotel Cæsar» er neppe en fordel her.

-  Nei. Dette var nok payback-time fra TV 2-seerne. Jeg spiller et ordentlig rasshøl i «Hotel Cæsar», og folk lar kanskje det avgjøre. Jeg er en hyggelig fyr, Rolf er en drittsekk. Det får jeg og Therese svi for.

Therese Cleve er også litt satt ut:

IKKE FORTJENT: -  Vi fortjente ikke å bli stemt ut - så dårlig danset vi ikke, sier en skuffet Tom A. Haug og partner Therese Cleve. -  Det var vel tv-seerne som tok hevn over Tom, som spiller drittsekken Rolf i «Hotel Cæsar», er dansernes konklusjon. Foto: Truls Brekke
IKKE FORTJENT: - Vi fortjente ikke å bli stemt ut - så dårlig danset vi ikke, sier en skuffet Tom A. Haug og partner Therese Cleve. - Det var vel tv-seerne som tok hevn over Tom, som spiller drittsekken Rolf i «Hotel Cæsar», er dansernes konklusjon. Foto: Truls Brekke Vis mer

-  Dansefaglig gjorde vi en helt fin jobb, derfor er det urettferdig. Men tv-messig er det sikkert andre ting som teller inn.

Vralter som ei ku

Man må ikke være fagdommer for å se at Finn Schjøll er den mest hjelpeløse på dansegulvet. Han vralter av gårde som en ku, og blir ikke det minste fornærmet når karakteristikkene hagler. Bevegelse, spenst og koordinering av kroppsdeler er ikke-eksisterende begreper i hans univers. Men det Blomster-Finn mangler der, tar han igjen i sjarm og kjappe replikker.

Derfor nekter tv-seerne å stemme ut Lena Granaas Lillebø og Blomster-Finn.

-  Nei, vi går ikke til topps. Det ville vært urettferdig, men jeg tror en bronsjeplassering er innenfor rekkevidde. Du ser jo at Lena er forelsket i meg, og vi har det som skal til - bortsett fra enkelte dansetrinn, sier Blomster-Finn.

Neste søndag i «Skal vi danse» på TV 2 er det samba for alle penga.