«Maskorama»:

Seertallene øker stort

Gjetteleken «Maskorama» har opplevd stor suksess. Under lørdagens sending fortsatte seertallene å øke.

BLE OVERRASKET: Dommerne klarte ikke å gjette hvem som skjulte seg i «puddelen» under «Maskorama» på NRK 1 lørdag kveld. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Over 800 000 nordmenn har fulgt de to første sendingene direkte på NRK, og fram til nå har håndballstjerna Susann Goksør, politiker Trygve Slagsvold Vedum og skuespiller Mia Gundersen blitt avslørt.

Nå fortsetter tallene å øke for NRK-suksessen. Lørdagens sending hadde 842 000 seere direkte lineært. Til sammenligning så 744.000 episode 1 og 760.000 episode 2 på samme måte.

- At seertallene øker parallelt med den spennende Skal vi danse-finalen på TV 2 hadde jeg ikke ventet. Dette tyder på at vi har laget en skikkelig engasjerende gjettelek, og det var også målet, sier prosjektredaktør i NRK Jan Egil Ådland til Dagbladet.

Han benytter anledningen til å skryte av alle de involverte.

- Hatten av for Silje Nordnes, panelet og de hemmelige deltakerne vår som rett og slett er topp selskap for NRKs publikum på lørdagskvelden. Og all honnør til produksjonsselskapet Fremantle som håndterer en ekstremt krevende logistikk og samtidig klarer å lage så god underholdning. Jeg tror Maskorama har blitt et lyspunkt for mange i en ellers mørk høst, sier Ådland.

I karantene

Hver uke fram til 12. desember skal det bli avslørt hvem de maskerte kjendisene er. Lørdagsunderholdninga går ut på at både seerne og kjendispanelet skal gjette hvilket kjent navn som befinner seg godt skjult bak ulike masker.

Lørdag var det «Puddelen» som måtte la maska falle, og det viste seg å være Mia Gundersen som gjemte seg bak den imponerende forkledningen.

Helgen før var det Trygve Slagsvold Vedum som ble stemt ut. Han viste seg å være «Fugleskremselet». Sendinga gikk da med en deltaker mindre, fordi «Puddelen» var satt i coronakarantene og dermed ikke kunne delta som følge av smitteverntiltak.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer