Seigmen-sjef mistet alt i storbrann

I 1993 opplevde han at bandbussen tok fyr midt under Nord-Norge-turneen. Nå har Seigmen-sjef Kim Ljung mistet alt han eide i en storbrann i Tønsberg.

Kim Ljung har hatt base i Los Angeles det siste halvåret. Da han forrige onsdag fikk beskjed om brannen, kastet han seg på første fly hjem til kjæresten Ellen Schei, som i siste liten fikk reddet seg ut av parets leilighet i Prestegata i Tønsberg.

- Jeg er selvsagt overlykkelig over at Ellen reddet seg ut, men samtidig er det tøft å miste alt en eier og har, sier Ljung.

Ljungs 80 kvadratmeter store leilighet i Tønsberg ble totaltskadd i brannen. Som dedikert musikkfan sørger han stort over tapet av platesamlingen.

- Det er kjempetrist å miste platesamlingen med rundt 500 vinylplater og 700 cd-er. Jeg har samlet siden jeg var 12. Forsikringen vil vel dekke en del, men samlingen vil aldri bli den samme. Også gulltrofeer og gjenstander Ljung har samlet på Asia-turer han har foretatt sammen med forfatterkamerat Harald Rosenløw Eeg, gikk tapt i brannen.

Lørdag reiser Kim Ljung tilbake til Los Angeles for å jobbe videre med bandprosjektet sitt.