Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Seigmen

Musikalsk mimrebok for fansen.

CD: Etter det bleke forsøket på å skaffe seg en internasjonal karriere med «Radiowaves» (97), klappet korthuset sammen for Tønsberggjengen Seigmen. Opp fra asken steg den langt mindre spiselige industriglam-konstellasjonen Zeromancer, uten at det heller gjorde Alex Møklebust og Kim Ljung til rockestjerner i større skala. Og da var veien tilbake kort. «Rockefeller» er mest av alt et fint postkort fra ungdomstiden til den tallrike fanmenigheten bandet har bygd opp her til lands. Seigmen har utvilsomt skrevet seg velfortjent inn i den norsk rocks historie, selv om deres angstbefengte og gotiske monumentalrock ikke kjennes like viktig i dag. Når det visuelle aspektet som er en viktig del av bandets konsertmagi er borte, blir produktet overflødig ved siden av DVD-en som slippes snart. På tross av bra produksjon og god avlevering, er «Rockefeller» kun for den harde kjernen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling