SAMMEN IGJEN: Fra venstre: Michael Richards (Kramer), Julia Louis-Dreyfus (Elaine), Jerry Seinfeld og Jason Alexander (George). Sammen gjør de tv-comeback i løpet av året på HBO. FOTO: SCANPIX/AP
SAMMEN IGJEN: Fra venstre: Michael Richards (Kramer), Julia Louis-Dreyfus (Elaine), Jerry Seinfeld og Jason Alexander (George). Sammen gjør de tv-comeback i løpet av året på HBO. FOTO: SCANPIX/APVis mer

Seinfeld-gjengen gjør comeback på tv

Men ikke i originalserien.

(Dagbladet.no): De fire hovedrolleinnehaverne i «Seinfeld» har ikke opptrådt sammen i en serie siden de la sitt eget show på hylla for snart 11 år siden.

Hver for seg har de derimot laget både serier og filmer - med varierende hell.

Nå er det klart for et comeback, skriver Entertainment Weekly.

Jerry Seinfeld, Jason Alexander (George), Julia Louis-Dreyfus (Elaine) og Michael Richards (Kramer) skal alle være med i HBO-komiserien «Curb Your Enthusiasm» i løpet av 2009. Serien er laget av Larry David, som blant annet var manusforfatter og produsent for «Seinfeld» de sju første sesongene.

Detaljene rundt comebacket er ikke kjent, men ifølge Entertainment Weekly skal de fire være en del av en bihistorie som går over flere episoder.

Episodene blir en del av sesong sju av «Curb...», som ikke har fått noen premieredato ennå i USA. Serien skal totalt gå over ti uker.

Både Louis-Dreyfus, Alexander og Jerry Seinfeld har gjort gjesteopptredener av varierende lengde i serien tidligere, men aldri sammen.

«Seinfeld»-kvartetten kan for øvrig få enda en prominent figur med på laget i «Curb Your Enthusiasm». Ifølge ryktene skal nemlig Woody Allen ha takket ja til en rolle i seriens sjuende sesong.

Larry David spiller hovedrollen i Allens kommende film «Whatever Works».

SERIESKAPER: Larry David er mannen som skapte store deler av «Seinfeld», og som også er årsaken til gjengens gjenforening.
SERIESKAPER: Larry David er mannen som skapte store deler av «Seinfeld», og som også er årsaken til gjengens gjenforening. Vis mer