Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Seinfeld»-gjengen gjorde comeback

På amerikansk tv i går.

SAMMEN IGJEN: Det er ingen «Seinfeld»-reunion, men det er det nærmeste du kommer. Slik ble gårsdagens episode av «Curb Your Enthusiasm» markedsførst i USA. Larry David til venstre i bildet. FOTO: SCANPIX/AP
SAMMEN IGJEN: Det er ingen «Seinfeld»-reunion, men det er det nærmeste du kommer. Slik ble gårsdagens episode av «Curb Your Enthusiasm» markedsførst i USA. Larry David til venstre i bildet. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

||| (Dagbladet.no): Er du misfornøyd med hvordan «Seinfeld» sluttet i sin tid? Vel, nå kan det se ut som det skal skrives et nytt kapittel i historien til den populære serien likevel.

I går dukket nemlig hele «Seinfeld»-gjengen opp på amerikanske tv-skjermer. Dette skjedde i «Curb Your Entusiasm», en komiserie om livet til «Seinfeld»-skaper Larry David.

Episoden får generelt gode tilbakemeldinger i amerikanske medier.

- Jeg tenkte egentlig på dette som mer av et stunt, men jeg føler virkelig at dette er blitt en del av serien nå. Jeg vil mene at dette står godt mot de andre episodene, sier Jerry Seinfeld til Entertainment Weekly.

Flere episoder
Detaljer om comebacket skal ikke avsløres, da første anledning til å se denne episoden blir på Canal Plus seinere i år.

Noen stor hemmelighet er det vel likevel ikke at reunion-planene kommer på hovedperson Larry Davids initiativ. Han prøver  å få tilbake ekskona Cheryl, og lover henne derfor en rolle i serien.

Noe som selvfølgelig leder til komplikasjoner og ytterligere nevroser.

Ønsker du flere detaljer om episoden, kan du blant annet lese på ABC News.

«Seinfeld»-gjengen dukker opp i flere episoder utover sesongen, og for anledningen har også den gamle leiligheten til Jerry blitt hentet fram fra lageret til NBC.

Amerikanske medier rapporterer at denne er helt intakt, med et par oppdateringer til moderne tid (blant annet en flatskjerm).

Skeptisk Dreyfus
Til Entertainment Weekly sier Larry David at det var fantastisk å jobbe med den gamle gjengen igjen.

- Det har virkelig overgått alle mine forventninger, hvor mye jeg fikk ut av det og hvor gøy det ble. Det var fantastisk - og veldig vanskelig å holde seg alvorlig, sier han.

Julia Louis-Dreyfus sier hun egentlig var skeptisk til å blande «Seinfeld» og «Curb Your Enthusiasm» fordi seriene er så ulike. Sistnevnte er for eksempel i stor grad basert på improvisasjon.

- Det var litt skummelt, men etter tre minutter virket det bare som om vi hadde hatt en julepause og nå var tilbake på jobb igjen. Ærlig talt, det var så kjent.

Los Angeles Times spekulerer i at Seinfeld-comebacket kan styrke «Curb Your Enthusiasm»s muligheter til neste års Emmy-utdeling. Serien har vært nominert 30 ganger, men har bare vunnet én pris. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling