Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Seinfeld» i Oslo

Oslo har en aldri så liten «birolle» når Canal+ fra 6. februar sender de 22 siste episodene i «Seinfeld». Betal-tv-kanalen har sikret seg førsteretten til å følge serien inn i døden, mens TV2 høyst sannsynlig viser siste runde til høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seinfeld er overraskende godt oppdatert på norske forhold når han i første episode lar Elaine (Julia Louis Dreyfus) og kjæresten krangle om penger med hull i under en drosjetur i Oslo. Det er tross alt ikke så lenge siden vi fikk tilbake kronestykket med hull i.

Derimot bommer han kraftig når han lar drosjesjåføren snakke engelsk med tysk aksent...

Rykende fersk

NBC kunne lokke med så mange millioner de ville, Jerry Seinfeld har tatt sin endelige beslutning om å legge ned en av verdens mest populære komiserier etter ni år.

Men 22 episoder gjenstår før døden inntreffer. Canal+ vil vise rykende ferske «Seinfeld»-episoder kl 19.00 hver fredag fram til 3. juli - med reprise på mandager. Serien er så fersk at de ti siste episodene ennå ikke er spilt inn.

Også på TV2

TV2 har vært «Seinfeld»-kanalen til nå. For tida viser TV2 bare repriser, men fra 26. februar sendes de åtte siste episodene i sesong åtte.

- Og så er det slutt for TV2?

- Ikke nødvendigvis. Canal+ har rettighetene for betal-tv, og det betyr at vi fortsatt kan kjøpe disse episodene, sier assisterende informasjonssjef Geir Mikalsen.

- Vil dere gjøre det?

- Trolig vil vi det, sier Mikalsen så overbevisende han kan.

- Når kan det skje?

- Tidligst fra høsten.

I OSLO: Elaine (Julia Dreyfus) og Jerry Seinfeld kjører drosje i Oslo i den første «Seinfeld»-episoden som vises på Canal+ den 6. februar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!