SELVKRITISK KOMIKER:  Jerry Seinfeld liker ikke å se seg selv i tv-showet «Seinfeld». Foto: VALERY HACHE/AFP Photo/ Scanpix.
SELVKRITISK KOMIKER: Jerry Seinfeld liker ikke å se seg selv i tv-showet «Seinfeld». Foto: VALERY HACHE/AFP Photo/ Scanpix.Vis mer

Seinfeld ser ikke på "Seinfeld"

Suksesskomiker Jerry Seinfeld klarer ikke se seg selv på tv

Tv-showet «Seinfeld» har fått folk over hele verden til å le. Men Jerry Seinfeld ser ikke selv på tv-serien som ble hans store internasjonale gjennombrudd

- Selv om jeg nyter humoren, minner serien meg på hvor vanskelig og stressende det var å lage den, sier Jerry Seinfeld til nettsiden Popeater.com.

Han fortsetter:

- Jeg kan ikke få den delen ut av hodet mitt og bare nyte showet. Men jeg jobber med det, for jeg skulle gjerne se episodene. Men når jeg ser på dem, ser jeg på ansiktet mitt hvor mye jeg kjempet.

Norgesaktuell Jerry Seinfeld kommer til Norge lørdag 4. juni, da han skal holde show i Telenor Arena på Fornebu.
Inntil da kan man le av tre klipp om dagen fra hans lange humorkarriere på Seinfelds hjemmeside.

- Jeg kan ikke en gang prate om hvor mange idéer jeg har begynt på, stoppet og endret, sier Seinfeld til Popeater.com.

Ingen dødsredsel Seinfeld, som nylig fylte 57, forteller også at han til tross for sine mange år i bransjen ikke har planer om å slutte å turnere.

- Jeg har virkelig ikke dødsredselen som Woody Allen har. Jeg kan ikke vente til jeg blir 60. Det er et annet liv når du er komiker. Alt er tull, alt er dumt, alt er falskt, sier han til nettsiden.