Seinfeld tilbake

Animasjonsfilmen «Bee Movie» blir Jerry Seinfelds første store prosjekt siden hans populære tv-serie.

Den populære komikeren skal selv skrive, produsere og spille hovedrollen i «Bee Movie». Seinfeld skal samarbeide med Steven Spielbergs Dreamworks om animasjonsfilmen, skriver Variety.

Dreamworks står bak enorme suksesser som eksempelvis «Shrek».

Lokket

Jerry Seinfelds småabsurde tv-serie «Seinfeld» gjorde komikeren til et av showbiz\' virkelige store navn. Derfor har underholdingsmakten i USA også jaktet mannen hardt siden tv-serien gikk av skjermen i 1998. Mens hans kolleger Jason Alexander (George) og Julia Louis Dreyfus (Elaine) har floppet i sin nye serier, har sjefen Seinfeld begrenset seg til stand up.

Men nå har Hollywoods mektigste mann Spielberg og hans studiokollega Jeffrey Katzenberg lokket Seinfeld tilbake til de store forhold. Spielberg tente på Seinfelds ide om å lage en film om bienes verden, et samfunn som i filmen minner om New Yorks Manhattan.

Begeistret

- Jeg har alltid vært fascinert av biesamfunn, verdens mest harmoniske organisasjon. Nå blir jeg endelig en del av det, sier Seinfeld ifølge Variety i en uttalse:

- En av hovedgrunnene til at jeg ønsker å lage filmen er Jeffrey og Stevens begeistring for ideen.

DreamWorks på sin side er tydelig svært begeistret.

- Dette er hans prosjekt. Ikke et ord, en tegning eller visuell profil skal skapes uten at de respekterer hans avgjørelser, sier Katzenberg.

Det er usikkert når «Bee Movie» kommer på kino, men det tar normalt over tre år å lage en 3D-animasjon på den størrelsen.

STEMMEN:</B> Seinfeld viser frem ideene, vitsene og stemmen når han nå velger en animasjonsfilm som veien tilbake til underholdingsindustriens elitedivisjon.
POPULÆRE:</B> Jerry Seinfeld og hans kollegaer skapte en av historiens mest populære tv-serier, «Seinfeld».