Sekkeløp på speed

Fartsfylt reisesåpe på tomgang, om 18 skandinaver i østerled.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Terning3 Norsk dokusåpe Premiere, TVNorge i kveld kl. 21.30. TV: Man kan iblant bli lei av folk flest. Vanlige mennesker hører ikke hjemme på tv. Vanlige folk skal se på tv. Vi skal sitte i sofaen og glo på uvanlige mennesker som er «større enn livet». Vanlige folk kan iblant havne i nyhetene, men de bør ikke delta i tv-underholdningen og regisseres inn i alskens trendy formater.

Konsekvensen av denne utglidningen er at vanlige folk ender opp som kjendiser, uten å ha prestert noe mer enn det de fleste klarer på en quizkveld eller et middels oppfinnsomt fylleseminar med jobben.

På den annen side: Mange vanlige folk mener noe annet. La meg derfor presentere «Beijing Express», som i likhet med de fleste dokusåper i sjangeren «nå skal vi leke sammen og ha det more, dere», er en kreativ form for sekkeløp.

Reisesåpe

I motsetning til hva forhåndsannonsene gi inntrykk av, handler ikke «Beijing Express» om bunadfagre Synnøve Skarbø, men om ni «par», tre fra hvert av de skandinaviske landene. Med hver sin digre sekk på ryggen skal deltakerne reise så fort remmer og gortex kan holde fra Moskva til Beijing. Vinnerparet får en anti-reality-sprøyte i skinka … nei da, bare kødda, de får som vanlig masse gryn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer