Seks måneders fengsel for Pamelas eks-mann

Pamela Andersons eks-mann - Tommy Lee (35) - skal tilbringe de neste seks månedene i fengsel etter at han i går ble dømt for konemishandling.

I tillegg til fengselsdommen fikk Mötley Crue-trommeslageren en prøvetid på tre år - hvor han må holde seg langt unna sin tidligere så kjære Pamela. Retten har imidlertid gått med på at han får møte sine to sønner to timer i uka - under overvåkning.

- Jeg er i hvert fall glad for at jeg får se barna mine. Noe mer vil jeg ikke si nå, kommenterte hovedpersonen til AP.

Alkohol- og narkotikaforbud

I dommen stod det videre at rockestjernen må styre unna alt som heter alkohol og narkotika i de nærmeste årene. Han må også gå til psykologisk behandling i ett år.

Pamela er fornøyd med dommen, og ser lyst på framtiden:

- Jeg er veldig stolt av Tommy. Jeg er glad for at han tok ansvaret for det han har gjort. Nå har han tatt det første steget mot å bli frisk igjen, smilte den tidligere Baywatch-stjerna Anderson.

Lee ble arrestert i februar etter at Pamela anmeldte ham for å ha sparket henne i ryggen og rompa mens hun holdt deres sju uker gamle sønn, Dylan.

Den tidligere Baywatch-stjernen hadde den gangen røde merker på ryggen og en brukket fingernegl, skriver AP. Få dager etter arrestasjonen ba den brystfagre blondinen sin mann om skilsmisse.

Det er ikke første gang Tommy Lee møter i retten for å ha slått andre mennesker. I 1996 skal han ha angrepet et fotograf i Hollywood. Lees tidligere kone, skuespillerinnen Heather Locklear, har også beskyldt rockestjernen for grov konemishandling.

I BURET: Tommy Lee må sone seks måneder for mishandlingen av Pamela.