Seks (og) singleslipp

Fredag betyr single-bonanza - og Dagbladet har anmeldt seks av dagens ferske låter.

NY SINGLE: Comeback-klare Janet Jackson er blant flere artister som er aktuelle med nye låter i dag. Foto: SPLASH/SCANPIX
NY SINGLE: Comeback-klare Janet Jackson er blant flere artister som er aktuelle med nye låter i dag. Foto: SPLASH/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SINGLE-BONANZA: Dette viste seg å være litt av en dag for singleslipp. Dagbladets musikkansvarlig klarte ikke å dy seg - han har «binge»-lyttet på et par dusin låter og plukket ut seks av dem:

Janet Jackson feat. Missy Elliot «BURNITUP!» Gleden av å se navnene til Janet Jackson og Missy Elliot sammen varte ikke mange sekunder, nei. Bortsett fra et smittsomt pre-chorus, er dette en rotete og klaustrofobisk låt fylt med kleine kommandoer til «mister DJ». 

Stemmen stammer definitivt fra Jackson-familiens hjem i Gary, Indiana, men her høres Janet mindre ut som søsteren i familien og mer ut som hagegnomen i blomsterbedet utenfor.

Sam Smith «Writing's On The Wall» Selv uten noe som helst forkunnskap om låten, hører man allerede fra første trommeklang, og de elastiske strykerne, at denne tilhører «Spectre», den kommende James Bond-filmen.

Klisjéene er der så absolutt - om man myser litt ser man for seg de klassiske Bond-silhuettene - men Smiths falsett halvannet minutt inn i låten er fantastisk til det hjerteskjærende og orkesteret lander klimakset elegant. Som forventet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer