Seks som oss vil lage film

Gjengen bak TV 2-suksessen «Seks som oss» vil lage spillefilm av kjærlighetsforviklingene. Dennis Storhøi, Hilde Lyrån og Lisa Tønne er klare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

476 000 seere fulgte hjerteinfarktet til Erik, den utro ektemannen (Dennis Storhøi), forrige tirsdag. I kveld blir Solfrid (Lisa Tønne) utsatt for sexsjokk. Mer sex, utroskap, kaos og komikk ventes. Serien om søstrene Karin (Hilde Lyrån), Angelica (Kjersti Elvik) og Solfrid, og deres menn, oppnår gode seertall og skryt. Nå lanseres filmplaner.

-  Å lage film av et kjent tv-konsept er vanlig i USA. Vi har lyst til å prøve, sier regissør Per-Olav Sørensen. «Jaget» og «Familien Addams» er to berømte tv-serier som ble suksessfilmer.

Fruktfat

Produsent Anders T. Moland i That\'s Entertainment har stor tro på filmprosjektet.-  Kommer 476 000 personer for å se filmen på kino, er jeg fornøyd.

-  Dette feelgood-konseptet har mange muligheter. Vi synes «Seks som oss»-universet er et interssant sted å være, sier manusforfatter Geir Meum Olsen, som skriver serien sammen med Arne Berggren.

-  Da vi så alle de ti episodene etter hverandre på dvd, var det jo nesten spillefilm allerede. En femtimers film var akkurat passe, sier Lisa Tønne.

Julefilm

Tønne spiller den single lillesøsteren som «nyter av livets frukter».

FILMENTUSIASTER: Denne gjengen går gjerne til filmen. Fra venstre produsent Anders T. Moland, Hilde Lyrån, Dennis Storhøi og Lisa Tønne. Foto: Rune Myhre
FILMENTUSIASTER: Denne gjengen går gjerne til filmen. Fra venstre produsent Anders T. Moland, Hilde Lyrån, Dennis Storhøi og Lisa Tønne. Foto: Rune Myhre Vis mer

-  Solfrid tar gjerne en bit av eplet, kaster det og tar et nytt.

Rollene er skrevet for revyartist Hilde Lyrån, skuespiller Kjersti Elvik og stand up-komiker Lisa Tønne.

-  Vi har hele tiden lurt på om det blir noe mer. Men det må være Per-Olav Sørensen som sitter i registolen, sier Dennis Storhøi.

Manusforfatter Geir Meum Olsen mener seriens styrke er samtidsrelaterte temaer og hverdagsdramatikk.-  Det er mye nerve i dette stoffet. Når aktuelle problemstillinger løftes opp med kunstnerisk innhold og tettpakket energi, tror jeg det treffer mange, sier han.

-  Hvor konkrete er filmplanene?

-  Vel, vi leker oss med manus nå. Når det er sagt høyt er det jo slik at ordet fanger. Vi skal definitivt jobbe mer med filmmanus, sier Meum Olsen.

Han røper at han har lyst til å lage «Seks som oss»-julefilm.-  Desember og jul er årstider med mange forventninger.

I forrige episode fikk Erik (Dennis) besøk av både kona og elskerinna ved sykesenga. Hvordan skal det gå med han i filmen?

-  Alt kan skje med Erik, sier Dennis Storhøi.

-  Erik vil ha pose og sekk, sier hans «kone», Hilde Lyrån. «Svigerinne» Lisa Tønne konkluderer:

-  Erik er bare helt fantastisk akkurat nå. Han har aldri vært mer patetisk. Det kan ikke bli verre. Eller bedre.

SERIE

«Seks som oss»

TV 2 kl 22.30

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer