Seks venner og en baby

Diskusjonen om en ny «Friends»-sesong er i gang.

Mandag fortalte Daily Variety at de seks sitcom-stjernene er i samtaler med produsentene og TV-stasjonen NBC om å ta fatt på en ny sesong neste høst. Det blir i så fall den niende «Friends»-sesongen.

Skjebnen til Monica, Chandler, Rachel, Ross, Phoebe og Joey har vært et tema i noen måneder nå. Da de fornyet sine kontrakter for den syvende og åttende sesongen i mai 2000, trodde de fleste det serien ville bli rundet av. Skuespillerne får etter alt å dømme nærmere 7 millioner kroner per episode, og er tydeligvis sultne på mer moro på kafeen «Central Perk».

Nå er de midt i det andre året av avtalen, og opplever stor suksess med serien etter at den tok en ny vri med Rachels graviditet med ekskjæresten, eksmannen og vennen Ross, melder Reuters.

Det går dermed mot «seks venner og en baby».

Skuespillerne står igjen samlet i lønnsforhandlingene og krever nå visstnok 9 millioner kroner per episode, som forøvrig er noe under 25 minutter lang.

I høst skrev USA Today at Courtney Cox-Arquette, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc sa nei til syv og en halv million per episode.

Verken NBC eller skuespillernes agenter ville kommentere dette.

Både Aniston og Perry har den siste tida uttalt at det «vil være vanskelig å forlate serien». Kanskje de virkelig har blitt venner for livet.

MER MORO: Det kan gå mot enda en sesong med gjengen i «Friends».
NOE Å FEIRE? Her er gjengen med champagne. Hva feirer de? En fødsel? Eller vet de kanskje at det går mot en ny sesong...