Seksuell ytringsfrihet

Kirken sprer hatpropaganda gjemt i religiøst hykleri og dobbeltmoral.

Sexaksjon: Natti, Dan DeVero og Demi i Fuck For Forest. Kronikkforfatter Tommy Ellingsen titter inn gjennom vinduet. I forrige uke gjennomførte Fuck For Forest en aksjon der de simulerte sex i Oslo Domkirke. Foto: Espen Røst
Sexaksjon: Natti, Dan DeVero og Demi i Fuck For Forest. Kronikkforfatter Tommy Ellingsen titter inn gjennom vinduet. I forrige uke gjennomførte Fuck For Forest en aksjon der de simulerte sex i Oslo Domkirke. Foto: Espen Røst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye vi ikke forstår som mennesker. Det er vanskelig å forstå hvordan vi kan skape store sosiale konflikter - kriger og naturødeleggelser. Det er vanskelig å forstå hvordan Norge kan profilere seg som et fredelig og moralsk land, med sin store våpenproduksjon og salg av olje, med soldater i fremmede land, som utøver krig mot kulturer de ikke har særlig god kjennskap til. Det virker for oss som klart mindre respektfullt å bombe et fremmed land, basert på penger og politikk, enn å ytre en fredelig naken kjærlighetserklæring i en offentlig kirke.

Fuck For Forest ønsker å uttrykke kjærlighet for frigjøring av naturen. Vår seksualitet er en av de essensielle drivkreftene til naturens utvikling. Vi elsker fordi vi skal dø og vi dør fordi vi elsker. Dette skaper naturens balanse, og representerer livets sirkler - sommer og vinter, natt og dag, maskulin og feminin. Dessverre ser det ut som om mange mennesker er redde for disse sterke skapende krefter og fornekter friheten til å uttrykke glede og åpenhet om et naturlig og viktig tema. Vi er redde for døden og vi er også redde for den livgivende seksualiteten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer