Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Selena Gomez avlyser turné av personlige årsaker

- Trenger tid for meg selv.

AVLYSER: Selena Gomez kommer ikke til Australia på nyåret. Foto: AFP / NTB Scanpix
AVLYSER: Selena Gomez kommer ikke til Australia på nyåret. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Selena Gomez avlyser sin Australiaturné som skulle begynt på nyåret. Det skriver det amerikanske nettmagasinet E!.

De siterer en pressemelding der stjerna skriver at hun trenger å bruke litt mer tid på seg selv. 

Tid
- Fansen min er veldig viktig for meg, og jeg ville aldri skuffet dem. Men jeg og alle mine nærmeste forstår nå at etter mange år der jeg har prioritert jobben trenger jeg nå å bruke litt tid på meg selv for å bli det beste mennesket jeg kan være.

- Til min fans, jeg er oppriktig lei meg og jeg håper alle vet hvor mye dere betyr for meg, skriver Gomez. 

Selena Gomez, som i lang tid har hatt et turbulent forhold til Justin Bieber, besøkte Norge med turneen sin tidligere i høst

Da fortalte hun Dagbladet at turnelivet ikke alltid er en dans på roser. 

Opp og ned
- Det har absolutt sine opp- og nedturer. Men jeg setter stor pris på at jeg er så heldig som får muligheten til å gjøre dette. Jeg får jo ofte hjemlengsel, og savner familien, venner, senga mi, huset mitt, og alt det der når jeg er ute og reiser, men det er absolutt verdt det.    

Etter et langt liv i rampelyset har både Gomez selv og hennes familie blitt vant til å tilbringe mye tid fra hverandre, men sangstjerna forteller at de er flinke til å holde kontakten når hun er bortreist:

- Alle de der hjemme er veldig støttende. Mamma blir så klart trist når jeg reiser mye, men jeg holder kontakten med familie og venner  gjennom meldinger og videosamtaler, så det går fint å være borte fra dem.

EKSJÆRESTEN: Gomez var i lang tid sammen med ungpikeidolet Justin Bieber. Foto: AFP / NTB Scnapix
EKSJÆRESTEN: Gomez var i lang tid sammen med ungpikeidolet Justin Bieber. Foto: AFP / NTB Scnapix Vis mer