American Music Awards 2017:

Selena Gomez beskyldes for juks under årets American Music Awards

- Er dette en mimekonkurranse eller? Nei vent... Det er bare Selena Gomez som opptrer.

MIMER?: Artist Selena Gomez sto natt til mandag på scenen for første gang siden nyretransplantasjonen i sommer - men ikke alle var like imponerte. Flere fans anklager nemlig stjerna for å ikke synge, men mime på scenen. Video: ABC / CNN / Foto: Chelsea Lauren/rex/shutterstock Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til mandag var det nok en gang duket for American Music Awards (AMA) i Los Angeles - en prisutdeling som har i oppgave å berømme og hedre verdenskjente artister.

Glitter, glamour og lekre antrekk er gjengangerne for arrangementet, og på gjestelista står det som alltid oppført en rekke celebre gjester.

Blant dem som skulle opptre på scenen under årets arrangement var artist og skuespiller Selena Gomez (25).

Tilbake etter operasjon

25-åringen har nylig hatt et lengre opphold fra rampelyset grunnet en kronisk nyresykdom, og skapte store overskrifter tidligere i høst da hun avslørte overfor fansen at hun måtte gjennom en nyretransplantasjon.

Natt til mandag gjorde hun derimot comeback etter et helt år uten konserter, og skal vi tro flere av Twitter-meldingene som ble delt i forkant av gallaen, hadde fansen store forventninger til konserten.

Det skulle likevel vise seg å bli en stor skuffelse.

Playback og miming

Etter fremførelsen av storhiten «Wolves» som ble utgitt i 2017, kritiseres nemlig «Disney»-stjerna for å ikke synge selv under konserten - men kun bruke playback til sine egne sanger. Det melder flere medier, blant annet People.

Se video øverst i saken.

Nå reagerer fansen på hennes såkalte «mime-opptreden»:

- Er dette en mimekonkurranse eller? Nei vent... Det er bare Selena Gomez som opptrer.

- Jeg elsker hvor stort det er at Selena skal opptre etter å ha vært borte i over ett år. Men så kommer hun ut og det viser seg at alt er miming....

- Vent vent vent... jeg skal ikke disse andres fremførelser, men var dette en stor mimefeil eller var det bare altfor høy koring under Selena Gomez sin konsert?

Avlyste flere konserter

Det var i 2015 at Gomez kunne avsløre at hun lider av den kroniske betennelsessykdommen, og som en følge av dette har hun slitt med depresjon, panikkanfall og angst.

I september i fjor sjekket hun inn på rehab på grunn av sykdommen. Hun avlyste også Europa-turneen i fjor høst, inkludert den planlagte konserten i Oslo Spektrum.

I et intervju med Vogue tidligere i år, snakket hun ut om perioden med depresjon.

- Jeg var deprimert, redd. Jeg begynte å få panikkanfall rett før jeg skulle gå på scenen, og etter at jeg gikk av, fortalte artisten.

Den tidligere Disney-skuespilleren forklarte den gang at turneer generelt har vært en tung og ensom affære.

- Jeg følte at jeg ikke kunne gi fansen min noe, og at de kunne se det – noe som gjorde det verre for meg, utdypet hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer