«Selfie-dronninga» slaktet: Kim Kardashian topper bestselgerlista med bok full av mobilbilder av seg selv

Gir ut tidligere upubliserte foto.

FOTOBOK: Kim Kardashian er denne uke ute med fotobok med bilder av seg selv - og den selger meget godt på nettstedet Amazone. Foto: NTB Scanpix
FOTOBOK: Kim Kardashian er denne uke ute med fotobok med bilder av seg selv - og den selger meget godt på nettstedet Amazone. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag lanserte en av verdens mest omtalte kjendiser, Kim Kardashian, sin fotobok, som hun har gitt navnet «Selfish».

Som hakka møkk Den tykke boka inneholder hundrevis av såkalte selfies, samt et eget kapittel med et knippe bilder som kan kalles mykporno, der hun fotograferer seg selv med langt mer hud enn klær.

Ifølge forlaget Rizzoli, som slapp boken mandag, er mange av blinkskuddene aldri tidligere publisert - noe hennes følgere tydeligvis er klar for å se.

På boknettstedet Amazon går «Selfish»-salget som hakka møkk.

Bildeboka gikk umiddelbart fort opp på lista over de ti mest solgte, og i skrivende stund ligger den på 14. plass over alle solgte bøker på Amazon.

Pelsmotstandere Men bokanmelderne er ikke like begeistret. «Kim Kardashian har ikke kommet for å rose fotoboken, men for å begrave den», skriver The Guardians anmelder Jonathan Jones. Han kaller den «et slag i ansiktet for alle som noensinne har siktet med et kamera med forhåpninger om å bli den nye Henri Cartier-Bresson eller Don McCullin».

Da boka ble lansert mandag, stormet flere pelsmotstandere bokhandelen i New York og konfronterte henne med bruken av pels og hennes forhold til dyrevelferd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer