<strong>FOTOBOK:</strong> Kim Kardashian er denne uke ute med fotobok med bilder av seg selv - og den selger meget godt på nettstedet Amazone. Foto: NTB Scanpix
FOTOBOK: Kim Kardashian er denne uke ute med fotobok med bilder av seg selv - og den selger meget godt på nettstedet Amazone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Selfie-dronninga» slaktet: Kim Kardashian topper bestselgerlista med bok full av mobilbilder av seg selv

Gir ut tidligere upubliserte foto.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag lanserte en av verdens mest omtalte kjendiser, Kim Kardashian, sin fotobok, som hun har gitt navnet «Selfish».

Som hakka møkk Den tykke boka inneholder hundrevis av såkalte selfies, samt et eget kapittel med et knippe bilder som kan kalles mykporno, der hun fotograferer seg selv med langt mer hud enn klær.

Ifølge forlaget Rizzoli, som slapp boken mandag, er mange av blinkskuddene aldri tidligere publisert - noe hennes følgere tydeligvis er klar for å se.

På boknettstedet Amazon går «Selfish»-salget som hakka møkk.

Bildeboka gikk umiddelbart fort opp på lista over de ti mest solgte, og i skrivende stund ligger den på 14. plass over alle solgte bøker på Amazon.

Pelsmotstandere Men bokanmelderne er ikke like begeistret. «Kim Kardashian har ikke kommet for å rose fotoboken, men for å begrave den», skriver The Guardians anmelder Jonathan Jones. Han kaller den «et slag i ansiktet for alle som noensinne har siktet med et kamera med forhåpninger om å bli den nye Henri Cartier-Bresson eller Don McCullin».

Da boka ble lansert mandag, stormet flere pelsmotstandere bokhandelen i New York og konfronterte henne med bruken av pels og hennes forhold til dyrevelferd.

Men det feiet hun vekk som en flue i sommervarmen - før vaktene gjorde resten.

I kategorien kunst og fotobøker, som faktisk mobiltelefonboka blir sortert under, ligger den i skrivende stund som den 3. mest solgt i sin sjanger.

«Egoistisk» nettfenomen På Instagram har Kim Kardashian 31,6 millioner følgere. At hun er gift med rapperen Kanye West, og byr på bilder av datteren og intriger med familien, gjør tydeligvis ikke interessen mindre.

Boka «Selfish», som henspeiler på selfie, betyr «egoistisk».

«Kim Kardashian er ikke kommet for å hylle fotoboken-sjangerne, men for å begrave den», skriver The Guardian - og kaller den «et slag i ansiktet for alle som noensinne har holdt i et kamera».

«Selfish» er den endelige gravsteinen på den estetiske villfarelsen», konkluderer avisa - men det synes ikke å speile interessen for å kjøpe boka.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer