Selger «Børning»-bilene

- Det er klart at noen synes det er moro.

«KJENDIS»-BIL: Denne BMW-en har fått sine minutter i rampelyset som følge av rollen i filmen «Børning». Nå ligger den ute for salg - og forhandleren har allerede fått napp. Foto: Privat
«KJENDIS»-BIL: Denne BMW-en har fått sine minutter i rampelyset som følge av rollen i filmen «Børning». Nå ligger den ute for salg - og forhandleren har allerede fått napp. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske filmen «Børning» går for tida siden seiersgang på norske kinoer.

Bilfilmen, som fikk terningkast fire av Dagbladets anmelder, ble sett av 136 000 personer bare i løpet av den første uka.

Ikke tilfeldigDet synes daglig leder Tarjei Christiansen ved SSP Auto AS i Skien er veldig moro. Det er nemlig de som eier to av bilene som ble brukt i filmen.

Nå ligger begge bilene ute til salgs.

Tilfeldig? Neppe.

- De ble lagt ut i forbindelse med premieren. Vi har lyst til å vise at vi kan levere slike biler, sier Christiansen til Dagbladet.

Lånte ut gratisHan forteller at de lånte ut bilene gratis, men hvor mye de vil tjene på reklameeffekten er han usikker på.

- Vi fikk en henvendelse fra dem som er ansvarlige for bilcastingen våren 2013. På landsbasis har vi litt spesielle BMWer, vi skreddersyr bilene, så det ble naturlig å ta kontakt med oss for bistand. Vi syntes det var veldig moro å få muligheten til å være med på noe sånt.

I forkant av filmen hadde ikke Christiansen veldig store forventninger.

- Vi hadde noen tanker rundt at det skulle bli en suksess, men det var vanskelig å forutse at det skulle bli så bra. Det er veldig moro for oss å ha vært med på en så stor suksess og ha spilt en viktig rolle i filmen med tanke på bilene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer