Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Selger bryllupsnatta

LONDON (Dagbladet): Posh Spice og David Beckham har solgt bryllupet sitt. De skal fortelle på Channel 4 hvor de har hatt sex. Og ikke nok med det; selve bryllupsnatta skal filmes - for å sendes på tv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotballhelten David Beckham og Spice Girls-stjernen Victoria Adams får barn om kort tid. 28. august skal de to gifte seg. Bryllupet er solgt for utrolige 30 millioner kroner. Det styrtrike paret, gode for 300 millioner kroner, har virkelig bestemt seg forå håve inn store summer på sin kjærlighet.

Miniserie

Paret har forhandlet fram en avtale med Channel 4. TV-selskapet har planlagt en miniserie over fire kvelder, der Posh Spice blant annet forteller om parets sexliv.

Posh skal fortelle om alle stedene de forelskede har hatt sex. Det er imidlertid uklart om hun også vil røpe hvor de hadde sex da det ennå ufødte barnet ble unnfanget.

Channel 4 skal dessuten betale parets foreldre 60 000 kroner for å medvirke i serien.

Og ikke nok med det: Posh og David har gått med på at det settes opp videokameraer på soverommene deres i forbindelse med parets utdrikningslag og bryllupsnatt.

Selvsagt kritiseres de to for å selge sjela si til mediene. Happy Honeymoon, sier britene når folk gifter seg. Til Victoria og David sier alle nå: Happy moneymoon!

I tillegg til at Posh spice skal fortelle om hvor paret har hatt sex, skal David Beckham lese fra intime brev de to har skrevet til hverandre.

- Det er utrolig hvor mye penger de to har fått ut av bryllupet. Det er som et kongelig bryllup, sier en venn av paret.

Bryllupsekstra

Bryllupsserien vil være tematisk oppsatt: Først vil TV-seerne få høre om det første møtet som ble den store kjærligheten. Deretter kommer kvelden da David fridde til Victoria. Det tredje TV-programmet tar for seg kjærlighetens kår i offentlighetens søkelys. Program fire handler om parets framtid, med barn, masse penger, store eiendommer og berømmelse.

Det siste TV-programmet skal være kronen på verket: Selve bryllupet!

ALLE HAR EN PRIS: Posh og David har gått med på å få videokamera på soverommet bryllupsnatta.